Home » Andet » Sluk ovnen med din smartphone
Sluk ovnen med din smartphone

Sluk ovnen med din smartphone

Share

Glemte du at slukke lyset, ovnen, strygehjernet eller kaffemaskinen, før du tog af sted hjemmefra? En ny intelligent stikkontakt kan styres med et klik på din mobiltelefon

Vi kender vel alle fornemmelsen. Den pludselige tvivl om vi nu glemte at slukke for lyset, ovnen eller noget helt tredje. Den kan du fjerne med et klik på mobilen.

SmartPlug er en ny stikkontakt fra Verisure, der kan programmeres til næsten hvad som helst. Du kan eksempelvis tænde lyset bestemte steder i huset, når du åbner hoveddøren eller slukke definerede lyskilder og andre elektroniske apparater, når du aktiverer dit alarmsystem om aftenen.

Du kan også sørge for at TV, computer og andre apparater ikke står og bruger strøm i standby, ved at slukke dem alle med et enkelt klik på mobilen, eller programmere SmartPlug’en til at tænde kaffemaskinen, så du vågner op til frisk kaffe om morgenen.

Se også:  Platugler på (el)nettet

Når du er på ferie kan du bruge SmartPlug’en til at efterligne normal lysaktivitet, så tyvene holdes ude eller du kan forbinde den til en elektrisk radiator og regulere temperaturen fra din mobiltelefon.

Smartplug koster 379 kroner, men for at kunne bruge den, skal du have en alarm fra Verisure. Begge dele sælges fra http://www.verisure.dk/.


TAGS
Elnet
stikkontakt
Verisure

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S