Home » Hovedtelefoner og højttalere » Slip for støj og forstyrrelser under telefonmødet
Slip for støj og forstyrrelser under telefonmødet

Slip for støj og forstyrrelser under telefonmødet

Share

Jabra Speak 810 byder på klar lyd samt ny mikrofonteknologi, der skal sikre bedre og mere effektive mødeoplevelser

En ud af tre telefonmøder forsinkes og forstyrres på grund af tekniske problemer og dårlig lyd. Så ofte forstyrres samarbejdet og effektiviteten.

Det viser en undersøgelse, som Jabra har foretaget. Jabra Speak 810, det nyeste produkt i Jabras Speak-serie med over én millioner solgte enheder, gør op med udfordringerne, og hjælper samarbejdet og produktiviteten på vej under mødet.

”Successen bag Jabra Speak-serien er et bevis på, at der er behov for speakerphones med større brugervenlighed og kvalitetslyd. Med Jabra SPEAK 810 i mødelokalet undgår virksomheden, at telefonmøderne forstyrres og medarbejdernes dyrebare tid går unødigt til spilde”, fortæller Bjørn Ekner, Sr. Director Global Product Marketing hos Jabra.

Hvor Jabra Speak 410 og 510 er designet til mindre møder med to til fire deltagere, er Jabra Speak 810 udviklet specielt til at skabe bedre mødeoplevelser for op til 15 deltagere.

Se også:  Jabra Elite 85H [TEST]: Lækre hørebøffer med intelligent støjreduktion

Nem opsætning med Jabra Speak 810

Jabra Speak 810 er kulminationen på mange års produktudvikling med fokus på brugervenlighed og kompatibilitet. Jabra Speak 810 er Plug & Play og kan tilsluttes via USB, Bluetooth, NFC samt et 3,5 mm jackstik. På den måde står tekniske problemer og manglende tilslutningsmuligheder ikke længere i vejen for det gode møde.

Jabra Speak 810 kræver i modsætning til komplekse konferenceløsninger ikke en dedikeret IP-adresse eller fast telefonlinje, men fungerer på tværs af virksomhedens kommunikationsplatforme. Det giver større frihed til medarbejderne til at afholde mødet, hvor og hvornår det passer bedst.

Dårlig lyd ødelægger gode møder

Jabra Speak 810 byder på markedets bedste lydkvalitet. Enheden er udstyret med kraftige højtalere, så ingen går glip af noget i samtalen. Her trækker Jabra på deres mangeårige erfaring inden for audio-udstyr til kontoret, hvor højtalerne i Jabra Speak 810 leverer kraftfuld og klar lyd til alle mødedeltagere.

Se også:  Jabra PanaCast [TEST]: Videokonference på den billige og enkle måde

Derudover er Jabra Speak 810 udstyret med det nyskabende ZoomTalk, der er en intelligent, retningsbestemt mikrofonteknologi med en rækkevidde på op til fem meter. ZoomTalk retter enhedens fire mikrofoner efter mødedeltagernes stemmer og fjerner baggrundsstøjen med digital lydbehandling. Med Jabra Speak 810 til mødet er det slut med forstyrrende baggrundsstøj som ekko i lokalet, smækkende døre, raslende papir og larmende stole.

Bjørn Ekner forklarer: ”Missionen er at give virksomhedens medarbejdere større frihed, bedre samarbejdsmuligheder og en større produktivitet ved at give dem mulighed for at fokusere på det vigtigste. Det mener vi, at vi har opnået med Jabra Speak 810 med dens nyskabende teknologier som ZoomTalk, markedsførende lydkvalitet, de mange tilslutningsmuligheder og den enkle opsætning. Virksomheden sparer i sidste ende tid og penge med effektive møder og en stabil brugervenlig løsning som Speak 810.”

Jabra Speak 810 har en vejledende pris på 599 euro (4.460 DKK) og er tilgængelig nu.


TAGS
jabra
konferencetelefon

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S