Home » Kunstig intelligens » Slip for at skrive mødenotater – kunstig intelligens klarer det for dig
Slip for at skrive mødenotater – kunstig intelligens klarer det for dig

Slip for at skrive mødenotater – kunstig intelligens klarer det for dig

Share

Ved hjælp af kunstig intelligens kan Voicea leverer mødenoter i realtid, præsentere værdifulde data fra mødet, foretage stemmesøgninger og lave highlights og action points. Cisco planlægger et opkøb af AI-specialisten, for at styrke sin  samarbejdsløsning Webex

”Hvem tager noter til mødet?” Dét spørgsmål er der mange kontoransatte, der dagligt prøver at undgå. Men netop dette scenarie kan snart være fortid.

Cisco planlægger nemlig et opkøb af den amerikanske softwarevirksomhed Voicea, der har specialiseret sig i lyd-interaktion. Ved hjælp af kunstig intelligens kan de bl.a. levere mødenoter i realtid, præsentere værdifulde data fra mødet, foretage stemmesøgninger og lave highlights og action points.

Ved at blande kunstig intelligens og stemmegenkendelse kan Voicea styrke samarbejdet på tværs af tele- og videokonferencer og være med til at opruste Webex som virksomheders førende samarbejdsværktøj:

Se også:  Cisco: Fremtidens arbejdsplads er fundet – den bliver hybrid

”Vores ambition med Voicea er at gøre Webex-møder mere effektive, idet deltagerne automatisk får værdifulde mødenoter og indsigter, så snart mødet er slut. På den måde kan de slippe for selv at tage noter og i stedet fokusere på samtalen – hvad enten det er telefonmøder eller videokonferencer,” siger Christian Raahave, Collaboration Specialist hos Cisco.

Det kognitive samarbejde

Planerne om et opkøb af Voicea understøtter Ciscos overordnede vision om det kognitive samarbejde (Cognitive Collaboration), hvor kunstig intelligens hjælper med at gøre samarbejde og interaktioner mellem mennesker mere effektive.

”Fremtidens møde er digitalt, og hos Cisco arbejder vi hele tiden på skabe den bedste brugeroplevelse for vores kunder. De nye digitale muligheder gør ikke kun møderne mere effektive, de er også en økonomisk gevinst for internationale virksomheder, der kan spare mange penge ved at afholde virtuelle møder,” fortæller Christian Raahave.

Se også:  Asus ROG G15DH [TEST]: Spil og lir for hele galleriet

Flere end 130 millioner mennesker bruger Webex hver måned, og hvert år afholdes flere end 360 millioner WebEx-møder. Både små og store virksomheder anvender WebEx, heriblandt 95 pct. af Fortune-500-virksomheder.

Det forventes, at opkøbet gennemføres i det første kvartal af Ciscos regnskabsår i 2020.


TAGS
Cisco
erhverv
møder

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S