Home » Styresystem » Slemme problemer i Windows 10 – og løsningerne
Slemme problemer i Windows 10 – og løsningerne

Slemme problemer i Windows 10 – og løsningerne

Share

Windows 10 er ikke et færdigsamlet styresystem, men udvides konstant med opgraderinger og opdateringer. Datatid TechLife løser syv udbredte, irriterende fejl

1 Fall Creators Update vil ikke installere

Problem: Mange oplever, at Windows Update vender tilbage med besked om, at opdateringen til Fall Creators Update (version 1709) er mislykket.

Løsning: Tjek pladsen på harddisken. 64-bit-versionen af Fall Creators Update fylder 4 GB, men systemet skal bruge ekstra plads at arbejde på. Frakobl alle eksterne enheder, så kun mus og tastatur (og skærm) er forbundet til computeren.

Slå tredjepartssikkerhedssoftware fra, og kør Windows Update op til flere gange for at få alle opdateringer med. Blandt andet til hardware og tredjepartsdrivere. Driller det stadig, har Microsoft en liste over kendte fejlkoder og en vejledning her: https://support.microsoft.com/da-dk/help/10164/fix-windows-update-errors.

Se også:  Nyt styresystem kan forlænge livet for ellers udtjente bærbare computere

problemer

2 Appen Mail og Kalender virker ikke

Problem: Apps som Billeder og Mail og Kalender har givet nogle brugere problemer. Blandt andet i form af manglende synkronisering, nedbrud og indlæsning af nye mails.

Løsning: Begynd med at søge efter opdateringer i Windows Update. Opdater derefter den enkelte app i Windows Store. Klik på tre prikker oppe i højre hjørne, og vælg ”Downloads og opdateringer”.
En anden mulighed er mediegenoprettelsesværktøjet eller opdateringsassistenten, som hentes på microsoft.com/da-dk/software-download/windows10 eller app-reparationsværkøjet, som findes på http://aka.ms/diag_apps10. Er den helt gal, så nulstil appen under Start > Indstillinger > Apps > Mail og Kalender. Vælg Avancerede indstillinger > Nulstil.

problemer

3 Lyden er forsvundet

Problem: Selv om problemet ikke er nær så udbredt længere, er det stadig irriterende, at lyden forsvinder ved brug af bestemte apps og programmer.

Se også:  Så er det slut med opdateringen af tre Windows-styresystemer

Løsning: Klik på ”Lyd” fra Kontrolpanel > Hardware og lyd. Vælg den relevante enhed, og angiv standarden fra rullemenuen nederst i vinduet. Vælg enheden igen, og klik på knappen ”Egenskaber”. Deaktiver alle lydeffekter under fanen ”Udvidelser”.

Tjek også i Enhedshåndtering, at driverne til din enhed er opdaterede, eller gå ind på producentens hjemmeside for at hente drivere. Virker det ikke, så afinstaller lydkortets driver, genstart, og opdater det inde fra Enhedshåndtering. Vælg at søge på internettet fremfor lokalt på computeren.

problemer

 

TAGS
problemløsninger
Windows

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S