Home » Skærm » Slank designerskærm med flot billedkvalitet
Slank designerskærm med flot billedkvalitet

Slank designerskærm med flot billedkvalitet

Share

Asus MX299Q er del af virksomhedens Designo-serie. Udseendet har den med sig, men skærmen med formatet 21:9 vil mere end det

Asus MX299Q er en typisk designerskærm forstået på den måde, at ergonomien ikke spiller førsteviolin – så at sige. Der er tale om en meget elegant 29″ computerskærm, der har den i hvert fald overordnede set meget biografvenlige skærmratio 21:9. At film så er optaget i alskens forskellige formater, er en anden sag.

Det tager dog ikke noget fra skærmens billedmæssige kvaliteter, der generelt er virkelig fine. Men som antydet før, består indstillingsmulighederne udelukkende i at vippe skærmen fem grader frem eller 20 grader bagover.

MX299Q har dog mange andre kvaliteter, og man kan såmænd sagtens opnå en god arbejdsstilling uden højdejustering, trods skærmens ikke så høje profil.

Stærk billedkvalitet

Skærmen har et 29″ AH-IPS-panel med en skærmopløsning på 2560 x 1080 pixel, der kan vise 100 procent af farverummet i sRGB.
Lysstyrken er på 300 cd/m2, hvilket sammenholdt med paneltypen er ensbetydende med, at en computerskærm er meget lysstærk.

Se også:  Ny 4K-skærm vil vise konsoller fra deres bedste side

Den kan anvendes i selv meget lysstærke omgivelser. Det gøres endnu lettere af, at skærmen har en mat overflade, der ikke er følsom over for lysindfald.

[pt id=’2031146′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”De fleste vil nok være enige i at dette er en elegant computerskærm.”‘]

De fleste vil nok være enige i, at dette er en elegant computerskærm.

Betragtningsvinklerne er angivet til at være 178 grader for såvel det horisontale og det vertikale plan.

Det er ligeledes også et kendetegn ved paneltypen, at man kan kredse hele vejen rundt om skærmen og stadig se indholdet på skærmen uden forvanskninger eller pludselige farveskift.

Kontrastniveauet er angivet til astronomiske 80.000.000 :1 dynamisk.
Det behøves ikke at betyde alverden hverken positivt eller negativt, kontrastniveauerne er dog gode uden at være fremragende.

Skærmen har et meget flot skærmbillede med levende farver og ret så ensartede farveovergange i MonitorTest 3.1-testprogrammet.
MX299Q er angivet til at have en responstid på fem ms. Den virker i hvert fald hurtig, når man ser film på skærmen, hvor dens evne til at formidle sorte niveauer også skal roses.

Det er en meget tiltalende skærm, med en flot og farverig farvegengivelse, der virker til at være ret så nøjagtig af en ikke-grafisk skærm at være.

Se også:  Lækker teknik: Samsung Odyssey G7

Fornuftig lyd med mere

MX299 er en meget slank skærm med nærmest usynlige skærmrammer i siderne, og en skærmtykkelse der på smalleste sted blot er 16,4 mm. Skærmens bagside buler forsigtigt ud bagtil, så undersiden af skærmen faktisk er lidt småbuttet, nærmest uden at man opdager det.

Det giver dog plads til skærmens 2x 3 watt 32 mm højttalerenheder. Asus Sonicmaster lydteknologien er udviklet sammen med Bang & Olufsen. I denne computerskærm får man en rigtig god lyd af en computerskærm at være, men bunden mangler selvfølgelig stadig.

Skærmen har en HDMI/MHL-port, hvor man således også kan tilslutte sin MHL-understøttede smartphone og se skærmbilledet herfra på computerskærmen. Der er også displayport, dual link dvi-d-port, foruden minijackstik til pc-audio og til headset.

Der kan vælges en række forskellige skærmtilstande og indstillinger for skærmen.

Menuen er overskuelig, touch-betjeningen sidder på undersiden. Her kan man let ramme tændknappen, hvis man flytter på skærmen. Energiforbruget ligger mellem 24,1 watt og 39,1 watt, og 0,4 watt i standby. Det er ganske udmærket.


Asus MX299Q
  • Billedekvalitet
  • Elforbrug
  • Features
  • Pris
4

Alt om DATA siger

Kan man forlige sig med 21:9- formatet, er MX299Q en ganske glimrende skærm med en virkelig god billedkvalitet. Lydkvaliteten slår flertallet af skærme. Skærmen gynger lidt med, når touchmenuen bruges, hvilket er et lille minus.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Asus
skærm

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S