Home » Erhverv » Skype for Business er nu tilgængelig
Skype for Business er nu tilgængelig

Skype for Business er nu tilgængelig

Share

Over 300 millioner forbrugere anvender i dag Skype til at kommunikere med venner og familie på tværs af landegrænser. Over 100 millioner mennesker bruger Lync til erhvervsbrug – lige fra beskeder til telefoni og møder med lyd, video og deling af dokumenter. De to platforme smelter nu sammen til Skype for Business, skriver Microsoft i en pressemeddelelse.

Virksomheder får dermed adgang til det bedste fra begge verdener – den genkendelige brugergrænseflade fra Skype og funktionaliteten, stabiliteten og sikkerheden fra Lync. Skype for Business er en bedre og mere intuitiv version af Lync som kommunikationsplatform, der automatisk
giver brugerne opdateringer og bedre integration i Office 365.

Skype for Business-klienten er nu tilgængelig i en testversion, hvilket giver danske virksomheder mulighed for at afprøve den nye version og forberede sig til implementering i hele virksomheden. Skype for Business blev automatisk udrullet til Office 365-brugere den 14. april og kommer i form af en ny klient, ny server og opdateringer til Office 365-oplevelsen.

Niels Kjelstrup, produkt marketing manager, udtalte: ”Vi forventer, at Skype for Business vil ændre virksomheders måde at kommunikere på og åbne op for et helt nyt publikum bestående af millioner af Skype-brugere, der ligger uden for den normale gruppe af forretningskontakter. Skype for Business forener det bedste fra begge verdener – uden at kompromittere sikkerhed og funktionalitet.”

[pt id=’2035391′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Skype og Lync smelter nu sammen til Skype for Business med den genkendelige brugergrænseflade fra Skype og sikkerheden fra Lync.”‘]

Skype og Lync smelter nu sammen til Skype for Business med den genkendelige brugergrænseflade fra Skype og sikkerheden fra Lync.

Forretningsfunktioner fra Lync i en Skype brugerflade

Skype for Business udnytter fordelene ved Skype og bibeholder således brugerfladen og de velkendte ikoner til opkald, video og afslutning af samtaler. Og selvom man åbner andre applikationer, kan man stadig se sit aktive opkald i et vindue på skærmen. Samtidig har Microsoft videreudviklet Lync-funktionerne til dokumentdeling og telefoni, så man
eksempelvis kan viderestille et opkald ved blot ét klik – frem for de tre klik, som Lync i dag kræver.

Se også:  Den moderne arbejdsplads stiller krav til virksomhederne

Det bliver altså lettere at få kontakt med folk overalt. Lync tilbyder alle-rede i dag instant messaging og lydopkald til Skype-brugere. Skype for Business tilføjer videoopkald og brugerregister, så man nemt kan finde og ringe til Skype-brugere fra enhver pc, tablet eller smartphone.

Eksisterende Lync Server-kunder kan drage fordel af de nye funktioner blot ved at opdatere fra Lync Server 2013 til den nye server, der supporterer Skype for Business – uden at skulle investere i ny hardware. Office 365 kunder får adgang til de nye opdateringer ved en automatisk opdatering og kan se frem til stærkere integration i Office, Exchange og SharePoint. Da kommunikation og samarbejde er forretningskritisk, lever sammensmeltningen af Skype og Lync naturligvis op til høje krav om driftsstabilitet, ydelse og sikkerhed.

Se også:  Shuttle XPC XH410G [TEST]: Skræddersyet mikro-pc

Stærkere integration i Office 365 og Windows 10 på vej

Efter sommeren 2015 lancerer Microsoft desuden stemme- og videokonferencer direkte i Office 365, hvilket betyder, at Office 365 vil kunne anvendes til al kommunikation – lige fra e-mail og chat til lyd og video. Man kan ligeledes forvente at se Skype Room Systems tage form via partnerne Creston, Polycom og Smart, hvilket giver helt nye og mere autentiske fysiske mødeoplevelser med videokonferencer.

Derudover vil man via Microsoft Surface Hub, der understøtter Windows 10-apps, få adgang til en fælles storskærm, hvor man kan deltage i møder
og redigere i fælles dokumenter og dermed styrke det digitale samarbejde uanset hvilken enhed, man deltager i mødet fra.


TAGS
erhverv
Skype

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S