SkyPAD [TEST]: En musemåtte udover det sædvanlige

SkyPAD [TEST]: En musemåtte udover det sædvanlige

Share

Hvis du er gamer, så er en musemåtte en alvorlig sag, der ligesom det rette tastatur og mus kan gøre forskellen på liv og død i den virtuelle verden.

SkyPAD er en af de sjældne slags musemåtter, udviklet specifikt til gamer-folket. Den er danskudviklet og er skabt af tempereret glas. Du skal dog ikke være bekymret for at ødelægge den, da den er ret solid. Fordelen skulle være, at den holder længe, da hulmønstret i glasset ikke bliver slidt på samme måde som overfladen på en almindelige musemåtte samt skulle give god præcision.

Præcision var dog også helt i top, og om den er umulig at slide op, som producenten påstår, må vi lade tvivlen komme udviklerne til gode – og vende tilbage om nogle år. Musemåtten er også utrolig nem at gøre ren og vedligeholde. Du skal dog helst ikke leve alt for beskidt, for kommer der et sandkorn ind under musen, kvitterer den med en ubehagelig lyd (tænk glas plus sandkorn).

Se også:  Ray Tracing i realtid

Musen fås i sort og hvid, og om man kan lide det dominerende design med tordenskyen er som altid en smagssag. Der er små gummifødder på bagsiden, så den ikke glider på bordet, og der er også teflon-tape med i kassen, hvis fødderne på din trofaste mus er blevet for slidt. Spændende produkt der passer fint til prisen.

SkyPAD

Sammenfatning

329 kroner

4
Del denne