Home » Spil » Forrygende dansk musemåtte i glas får en storebror
Forrygende dansk musemåtte i glas får en storebror

Forrygende dansk musemåtte i glas får en storebror

Share

Efterspørgslen på en XL-version af musemåtten SkyPAD Glass 2.0 er så stor, at det danske hold der står bag den, har sat en Kickstarter-kampagne i gang for at kunne sætte den i produktion. Kampagnen er en stor succes. Der er 22 dage tilbage endnu, men målet er næsten allerede nået

I vinters anmeldte vi SkyPAD Glas 2.0 til stor begejstring. Den er utrolig nem at vedligeholde og gøre rent, og så giver den en god præcision i spil og almindelig brug. Derudover skulle den være næsten umulig at slide op. Læs vores anmeldelse af SkyPAD Glass 2.0 her.

Musemåtten har været en enorm succes, men gamere kan åbenbart ikke få det stort nok, så der har vist sig massiv efterspørgsel på en endnu større version af glas-musemåtten.

Se også:  Sådan ser den ud indeni: Atari 2600

Det har det danske hold bag SkyPAD ikke kunne sidde overhørig, og derfor har de udviklet SkyPAD Glass XL, med en størrelse på hele 37 x 45 cm.

Få den i dit eget design

SkyPad Glass XL er klar til at gå produktion, dog på den betingelse, at den kan finansieres på forhånd. Producenten har startet en Kickstarter-kampagne, som har til mål at hente 185.200 kroner fra brugerne.

Man kan vælge at støtte ved blot at bestille én musemåtte i sort eller hvid til 349 kroner. Eller kan man vælge en række andre interessante muligheder, som eksempelvis at få en musemåtte med dit helt eget design til 999 kroner.

Se også:  Legion Phone Duel [TEST]: Gennemført gaming-maskine i lommeformat

Lægger du det maksimale beløb på 2.499 kroner, får du to musemåtter i dit eget design samt én standard i sort og én i hvid.

Man kan forvente at få sin musemåtte i november, når man støtter kampagnen. Altså hvis den når sit mål, men det skulle være meget mærkeligt, hvis ikke den gør. Der er stadig 22 dage tilbage, og kampagnen har allerede hentet 169,233 kroner.

Du kan støtte kampagnen og læse meget mere på Kickstarter.

 


TAGS
Gaming
musemåtte
SkyPAD

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S