Home » Smart hjem » Skyd genvej til en god nats søvn
Skyd genvej til en god nats søvn

Skyd genvej til en god nats søvn

Share
Sov med en bønne

En alternativ sovepartner er Somnox Sleep Robot, en enhed formet nærmest som en peanut, men med en vægt på 2,5 kilo. Den henvender sig til mennesker, der oplever søvnløshed. Fidusen ligger i kærtegn (du kæler for den og kan ligge i ske med den!) og dybe åndedræt, som skal få dig til at slappe af og glemme alle bekymringer, som forhindrer dig i at sove.

Somnox gør det først og fremmest ved reguleret vejrtrækning og beroligende musik. Via Somnox-appen kan du indstille længden og dybden af ​​robottens vejrtrækning, og hvor længe hver session varer. Du skal blot kopiere enhedens vejrtrækning; du kan tydeligt føle den ånde ind og ud. Jo dybere og langsommere du indånder med enheden, desto mere afslappet føler du dig, og jo mere er du klar til at sove.

Sove-robotten fra Somnox har indbygget tænd/sluk-knap og volumenkontrol.

Lige nu er funktionaliteten begrænset til vejrtrækning og vuggeviser. Måske vil det ikke virke for dig, da enheden under udånding udsender en mekanisk hvirvlende lyd, hvilket kan bryde den beroligende tilstand. Der er endnu ingen søvnsensorfunktioner, men Somnox arbejder på det plus på en alarm. Selv om det lyder lovende, er det en dyr sovepartner – se omtalen i artiklen.
Prisen synes generelt at være høj for søvnteknologi, og der er ingen garanti.

Se også:  Lav kaffe med et bank på dit sengebord

Når det kommer til stykket, får du måske slet ikke den belønning i form af god søvn, som du håber, fordi produktet ikke er godt nok. Dog er området for tekniske løsninger i lovende udvikling, men din kost og adfærd i soveværelset har også en masse at sige med hensyn til at opnå en god søvn.

Efter søvnen: Vågn blidt og behageligt
Blidt solopgangslys

Mange har også svært ved at komme ud af fjerene, især om vinteren, når kroppen forlanger at gå i hi. Lampen fra Lumie bader langsomt dit soveværelse i en blid, men stimulerende solopgang. Lampen har 14 mulige vågnelyde. For eksempel lyden af killinger, der spinder.
Lumie Bodyclock Shine 300 koster 1500 kroner.

Se også:  Ikea laver billig genvej til det smarte hjem

Hyggeligt stearinlys

Philips’ lampe Hue Go styres direkte med Bluetooth, med stemmen eller opsættes mere detaljeret med en app. Den spændende lampe har radiofunktion, syv farveindstillinger og kan udsende toner og naturlyde. For eksempel kan lysindstillingen Hyggelig Stearinlys give en blid opvågning. Philips Hue Go koster 599 kroner.

Simulerer daggry

Hader du ubehagelige alarmer, hvad enten det er fra et vækkeur eller en smartphone, kan Denvers smarte lys være løsningen. Smarte Wake-Up Light omdanner soveværelset til en blød solopgang med sin daggrysimulator. Dermed vågner du til et roligt og naturtro lys.
Denver Smart Wake-Up Light koster 300 kroner.

TAGS
smart home
søvn
søvnproblemer

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S