Home » Smart hjem » Skyd genvej til en god nats søvn
Skyd genvej til en god nats søvn

Skyd genvej til en god nats søvn

Share

Tag for eksempel Smart Nora (1500 kroner). På trods af blandede anmeldelser sælger denne anti-snorke-løsning ret godt. Snorken kan være et kæmpe problem og give dårlig stemning i soveværelset. Smart Nora er det tætteste, teknisk set, vi er på en teknik, som reducerer virkningen af ​​snorken, men der er ingen garanti.

Lumies smarte lampe er til dem, som døjer med ikke at vågne friske og udhvilede.

Smart Nora består af en oppustelig indsats, som lægges ind i pudebetrækket under puden. Den er tilsluttet pumpe og en kontaktløs sensor, som skal placeres i nærheden af personen, der snorker. Når sensoren registrerer tidlige snorkelyde, oppustes indsatsen, hvorved puden forsigtigt hæves. Dermed stimuleres halsmusklen, så personen får et normalt åndedræt (og dermed ophører snorkelyden).

Mens du sover: Træd ind i drømmeland

Slap af med dufte

Visse dufte, blandt andet lavendel, fremmer en dyb afslapning, hvor din krop har nemmere ved at synke ned i en tilstand tæt på søvn. Vitruvi olieforstøver frigiver duft i 30 sekunders pust i løbet af 7,5 timer. Det kan være før sengetid, eller mens du sover.
Vitruvi forstøver koster omkring 866 kroner.

Se også:  Lav kaffe med et bank på dit sengebord

Beroligende lyde

Sover du let, kan selv den mindste lyd rive dig ud af søvnen, så du føler dig totalt udmattet om morgenen. Bose Sleepbuds filtrerer støj med beroligende lyde. Niveauet kan justeres, og du kan indstille en alarm i ørerne. Ørepropperne er behagelige at bære og ryger ikke ud, selv om du sover på siden. Bose Sleepbuds koster 2399 kroner.

Slut med snorken

Denne hjælper, som bærer navnet Nora, stopper snorken i opstarten. En sensor på natbordet registrerer tegn på snorken og aktiverer en indsats indlagt i pudebetrækket. Indsatsen pustes op, og hovedet på puden justeres til en position, hvor vejrtrækningen ændres, så
snorkelydene ophører.
Smart Nora koster 1520 kroner.

Se også:  LG Styler [TEST]: Smart skab frisker tøjet op

Pumpen udsender en lyd, som ikke er egentlig høj, men kan være nok til, at de, som sover let, lægger mærke til den, indtil de har vænnet sig til den. Folk, som sover let, vågner generelt ved eksterne lyde. Dermed føler de sig udmattede om morgenen uanset, hvor lang tid de har brugt i sengen. Er du en af dem, kan du muligvis få gavn af Boses Noisemasking Sleepbuds (2400 kroner). Ørepropperne reducerer eksterne lyde, der muligvis forhindrer dig i at døse hen eller ligefrem vækker dig.

Støjmaskeringen består af beroligende lydbilleder, hvor du kan justere lydstyrken. Sleepbuds er små, behagelige og fjerlette, og de falder ikke ud. Du kan programmere en indre alarm (så du ikke forstyrrer din partner, når du står tidligt op), men du kan ikke spille musik eller andet, hvilket er lidt skuffende i betragtning af prisen.

TAGS
smart home
søvn
søvnproblemer

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S