Home » AOD Pro » Nu bliver det nemmere at skifte til en anden brugerkonto i Microsoft 365
Nu bliver det nemmere at skifte til en anden brugerkonto i Microsoft 365

Nu bliver det nemmere at skifte til en anden brugerkonto i Microsoft 365

Share

Hybride arbejdspladser bliver stadig mere almindelige, og derfor vil Microsoft fjerne de nuværende hindringer, når du ønsker at skifte mellem brugerkonti

I takt med at vores arbejdsplads bliver mere og mere fleksibel, eller hybrid, får vi også oftere brug for at kunne skifte konto i vores Microsoft-produkter. Men hvor det længe har været let for Google-brugere at skifte mellem flere konti, blot ved at klik på logo-navnet, så har det langt fra været tilfældet for Microsoft-brugere.

Faktisk har det været nødvendigt at logge ud og ind igen via softwaregigantens login-system. Det giver udfordringer, hvis man som bruger ønsker eller har behov for at skifte mellem arbejdskontoen og privatkontoen i Microsoft 365.

Se også:  5 ting du bør gøre inden du installerer Windows 11
De tidligere lappeløsninger

Der har været lappeløsninger, som i nogen grad løst den udfordring – for eksempel ved at bruge browserens anonymitet-funktion. På den måde har det været muligt at logge ind på flere web-konti på samme tid.

Men den løsning virker ikke på desktop-apps, og det vil Microsoft nu gøre noget ved.
Microsoft oplyser, at brugere af Microsoft 365 (som omfatter blandt andet Office.com, Word, Excel, PowerPoint til web, Outlook, OneDrive og SharePoint) fremover kan tilføje flere konti og skifte mellem dem ved at klikke på kontienes profilbillede.

Udrulles frem til juni

Løsningen er dog endnu ikke dukket op til Teams, som ellers er et sted, hvor der ofte er behov for at skifte mellem konti.

Se også:  Guide: Få Windows 11 på en ældre pc

Den nye kontoløsning skulle blive rullet ud fra nu og frem til juni, og meget tyder på, at det i første omgang primært er pc-brugere, der får glæde af nyheden. Microsoft har ikke oplyst noget om, hvorvidt denne funktion også kommer til Mac-brugere af Microsoft 365.


TAGS
Microsoft 365
Office
windows 11

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S