Home » Bærbar computer » Skarpskåret mobil arbejdsstation i tyndt snit
Skarpskåret mobil arbejdsstation i tyndt snit

Skarpskåret mobil arbejdsstation i tyndt snit

Share

Dell Precision M3800 tilhører den moderne garde af bærbar til erhvervsbrug, der ikke blot får arbejdet gjort, men samtidig gør det med stil

De tider er forlængst ovre, hvor en arbejdsstation behøves at være en stationær computer. Dell Precision M3800 tager dog skridtet endnu længere.

Den 15,6″-bærbare er en mobil workstation, der viser, hvor meget design og materialevalg er begyndt at betyde, selv i erhvervskredse.
Her plejer produktets soliditet, tilhørende support og administrationsmuligheder at være de ultimative krav. Det gælder stadigvæk, der er blot kommet nye krav til.

Bring your own device (BYOD) har sammen med det faktum, at de nyere generationer er vokset op med it, skubbet til udviklingen.
Forventningerne om ‘lækkert’ udstyr’ og den teknologiske udvikling har sammen startet en mindre revolution hos producenterne.

[pt id=’2030177′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Man skulle ikke tro det men det er faktisk meningen at M3800 skal bruges til arbejdsformål.”‘]

Man skulle ikke tro det, men det er faktisk meningen, at M3800 skal bruges til arbejdsformål.

Workstation på skrump

Dell Precision M3800 er en fuldblods 15,6″ mobil workstation, der baserer på Windows 8.1 Pro. Den er meget imponerende klemt ned i et kabinet, med en tykkelse på blot 18 mm.

Se også:  Samsung er tilbage med bærbare computere - her er Galaxy Books

Der er ellers ikke noget spinkelt over specifikationerne, for denne bærbare computer er udstyret med en Intel Core i7-4702HQ firkernet processor på 2,20 GHz, der via Turbo Boost 2.0 kan øge hastigheden til 3,2 GHz på en kerne, eller 2,9 GHz på alle fire kerner. Fordi processoren understøtter Hyper Threading, kan der arbejdes med 8 tråde af gangen.

Der er indbygget 16 GB ddr3L 1600 MHz ram, og endelig er denne workstation udstyret med et professionelt Nvidia Quadro K1100M grafikkort med 2 GB hukommelse. Perfekt til GPGPU opgaver med understøttelse af CUDA.

Drevene er ligeledes en force, for der er såvel en 256 GB mSATA ssd samt en traditionel harddisk på 500 GB.

Endelig er den 15,6″ touchskærm ganske enkelt vidunderlig. Den har en ultrahøj QHD+ skærmopløsning på 3200 x 1800 pixel, der fremstår ultraskarpt med strålende farver.

Touch fungerer flydende, og den eneste gene er skærmens blanke overflade, der kan medføre reflektioner i skærmen.

Effektiv og dyr

En workstation til erhvervsbrug med disse specifikationer betyder også, at prisen er derefter. M3800 er set til 16.600 kroner inklusive moms på Dells webside, men det vides ikke, om det kun er midlertidigt. Det ville give lidt mere på prisbedømmelsen.

Se også:  Bærbare computere [STORTEST]: Her får du smæk for skillingen

Der er dog også tale om en workstation med pæne kraftreserver, selvom den blot vejer 1,88 kg. Belastes M3800 ikke, er den nærmest lydløs, arbejder den hårdt, høres blæseren tydeligt. Den bliver normalt ikke ubekvemt varm ved tastaturet.

Ydelsen er som sagt glimrende, 76.82 GOPS i SiSoftware Sandra er fornemt, ligesom en PCMark score på 5834 PCMarks også er godt med stærke underscore over hele linjen.

Ssd’en har en sekventiel læsehastighed på 490,3 MB/s og en en sekventiel skrivehastighed på 351,2 MB/s. Det kan mærkes i brug, alt forløber glat.
Batterilevetiden er selvfølgelig ikke dens stærke side, der kan dog lokkes godt 3 timer eller mere ud af den ved blid behandling.

Lækker udførelse

Dell Precision M3800 består af en blanding af aluminium, Gorilla Glass, og en fløjlsagtig gummibelægning, der er meget behagelig ved håndfladerne. Tasterne er også fine, og den meget store touchpad er en fryd at arbejde med.


Dell Precision M3800
  • Batterilevetid
  • Skærm
  • Ydelse
  • Features
  • Pris
4

Alt om DATA siger

Eksklusiv workstation der trods for, at den er meget mobil, stadig er ganske stærk. Fantastisk skærm og touchpad, samt en brugermæssig behagelig fremtoning. Har USB 3.0, USB 2.0, HDMI, mini- displayport og kortlæser.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Dell
Laptop

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S