Home » Skærm » Skarpe skærmbilleder på 27″
Skarpe skærmbilleder på 27″

Skarpe skærmbilleder på 27″

Share

Philips 273E3QHSB er skabt til spil, film og andet indhold,
hvor skærmen skal være stor og billedkvaliteten høj

Skærmen bliver udsat for lidt af hvert i det moderne hjem. Det er ikke kun tekstbehandling og Tetris, men også hd-film og hektiske spil, der skal afvikles og måske endda sommetider billede- og videoredigering.

Philips’ nye 273E3QHSB LCD-monitor med W-LED-baggrundsbelysning er skabt til at imødekomme alle disse krav. Med den nye amva-teknologi (advanced multi-domain vertical alignment) vil man ifølge Philips opleve skarpere og mere levende billeder ved gaming, og når man ser film, da man får højere kontrast end ved almindelige standarder.

Se også:  Philips klar med nye trådløse lydprodukter til hjemmebiografen

En betragtningsvinkel på op til 178/178 grader gør det muligt for hele familien at se, hvad der sker på skærmen, mens stereohøjttalere gør det muligt at få lyd på film og spil uden at tilslutte separate højttalere til computeren.

Philips 273E3QHSB har opløsning i fuld hd, og monitoren understøtter 1.080p-signaler fra alle kilder, inklusive blu-ray-afspillere og hd-gamingkonsoller, via hdmi.

Det integrerede Smart-program tilpasser indstillingerne til indholdet på skærmen. Eksempelvis tilpasses billedformatet automatisk til 4:3-format for at undgå forvrængede billeder. Philips’ SmartImage Lite-teknologi tilpasser kontrast, farvemætning og billedskarpheden i realtid.

Derudover kommer monitoren med Philips’ SmartControl Lite: enkle skærmikoner til at finjustere skærmens ydelse. Andre indstillinger klares ved hjælp af touchknapper nederst på skærmen. Sidst, men ikke mindst, sørger SmartContrast for et flot sortniveau og dynamiske billeder.

Se også:  Philips klar med knogledirigerende øretelefoner til børn

Philips AMVA LCD-monitoren med SmartImage Lite kommer i de danske butikker fra juli til en vejledende pris på 2.795 kroner.


TAGS
27''
AMVA
HDMI
LCD
Philips

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S