Skarp underholdning til god pris

Skarp underholdning til god pris

Share

AOC er klar med ny UHD-skærm, der sælges til få tusind kroner.

AOC U2879VF har et slankt design med glansfuld skærmkant og sølvfarvet skærmfod.

Det 28” TN-panel kan gengive mere end 1 milliard farver (Real 8-bit+FRC), og skærmens 4K-opløsning på 3840 x 2160 pixels gør den til et godt værktøj til video- og fotoredigering. Den er dog også en god følgesvend i det daglige kontorarbejde såvel som til gamere, takket være Adaptive-Sync-support og 1 millisekund responstid, der sikrer en gamingoplevelse uden forsinkelser og hakkende billeder.

En verden af forbindelser

Der er masser af muligheder for at forbinde skærmen til forskellige enheder. Udover DisplayPort 1.2a+, DVI og VGA-indgange har AOC U2879VF HDMI 2.0, som øger båndbredden op til 18 Gb/s. Brugere kan derfor nyde krystalklart videomateriale med op til 60 billeder i sekundet.

Se også:  Philips 55PUT6401 [TEST]: Kæmpe-tv til fin pris

Denne port er også MHL-kompatibel og kan vise indhold fra en smartphone eller tablet samtidig med, at den oplader batteriet.

En komfortabel arbejdsoplevelse

Skærmen er også velegnet til hjemmebrugeren, som ønsker at arbejde effektivt og sundt på samme tid. Den indbyggede Picture by Picture (PBP)-funktion gør det muligt at se indhold fra to forskellige kilder på samme tid, som på grund af skærmens 4K-opløsning bliver vist i høj pixeltæthed (138 PPI).

Del denne