Home » Wearable » Skagen Falster 2 [TEST]: Brugervenligt smartwatch i dansk design
Skagen Falster 2 [TEST]: Brugervenligt smartwatch i dansk design

Skagen Falster 2 [TEST]: Brugervenligt smartwatch i dansk design

Share

Smart-ure er et af de teknologiprodukter, der er i stor vækst, og her er Skagen-urene fra urmærket Fossil Group et godt bud på, hvor veldesignede smart-urene efterhånden er blevet

Skagen Falster 2 ligner, ligesom forgængeren, næsten et almindeligt, klassisk armbåndsur, dog med en lidt tykkere urkasse. Det er helt klart et af de mest elegante i smart-klassen, og det fås i forskellige farver og med forskellige remme, så du kan finde det, der passer til dig. Urkassen er 40 mm bred, og det har en god størrelse til både mænd og kvinder.

Falster 2 har dog flere tricks gemt i ærmet end blot det lækre design. I forhold til forgængeren, der kom på gaden sidste år, har uret fået et skræddersyet Wear OS, NFC, GPS, hjertemåling og er nu også blevet vandtæt og modstandsdygtig overfor støv.

Se også:  Sports-ure [STORTEST]: Løb en smart sommer i møde
Nem betjening

Du styrer rundt i Googles Wear OS via den trykfølsomme skærm samt de tre knapper på højre side. Disse kan også tjene som genvej til udvalgte apps. Betjeningen på skærmen var responsiv og intuitiv – dog til tider ikke helt lige så god som f.eks. Apple Watch.

Det var i det hele taget nemt at opsætte uret og bruge det i dagligdagen til at se beskeder, styre musik, tracke sin aktivitet osv. Hjertemålingen fungerede også godt, og GPS’en er også en god opgradering – især til træning. Derudover gør NFC det nu også muligt at betale med Google Pay, som sidste år blev lanceret i Danmark.

Se også:  Samsung Galaxy Watch3 [TEST]: Tæt på perfekt

Den største anke med Falster 2 er dog batterilevetiden, der i mit brug kun gav en dags levetid i gennemsnit, før jeg måtte oplade den (dette sker trådløst via en magnetisk oplader i Apple-stil). Kan du leve med at oplade uret hver dag, er det et godt bud på et lækkert og velfungerende smart-ur.


Skagen Falster 2
4

Summary

Pris: 2599 kroner

TAGS
Skagen
smart-ur
Wearable

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S