Home » Drone » Skæve og skøre droner
Skæve og skøre droner

Skæve og skøre droner

Share
Kan lande på vandet

Hvis du får øje på en fisk fra luften og vil se, hvad det er for en art, så lander du blot med denne 3Plus Splash direkte på vandet. Dronen er vandtæt og kan flyde på overfladen på en måde, så det ligeledes vandtætte og kardanophængte 4K-kamera nedenunder stikker ned under vandet og kan tage billeder af alt, hvad der rører sig. 

Set til 16.000 kroner.

 

Tre sider af samme sag

Vil du primært fotografere med din drone, er det måske en Pitta Quadcopter, du skal interessere dig for. Pitta er sat sammen af tre moduler, der kan adskilles og virke hver for sig. 4K-kameradelen kan klikkes til et kugleformet actioncam-modul, der er let at holde i hånden. Dronedelen, der er udrustet med fire motorer og propeller, er lige til at montere ovenpå, og så kan du styre dronen fra en mobilapp og fotografere, hvor du vil. Pitta kan endog anvendes som fjernstyret overvågningskamera. Pitta kan endda programmeres til at følge dig automatisk. Den lille Pitta vejer blot 200 gram og er et udviklingsprojekt, som du kan finde på 

Kickstarter.com.

 

Se også:  Tag på ekspedition i havets dyb med ny undervandsdrone
En drone om håndleddet

Hvad med en drone om håndleddet som et ur – og som kan folde sig ud og flyve rundt og fotografere med sit indbyggede HD-kamera? Nixie på bare 45 gram styres fra en mobiltelefon. Den kan flyve rundt og tage fotos eller video for derpå at komme tilbage til dig og sno sig tillidsfuldt om dit håndled. Sensorer og bevægelsesalgoritmer guider Nixie rundt under fire forudprogrammerede flyve-modes, for eksempel panoramafotos og automatisk ”følg-mig”. Udviklet af en Stanford-fysiker og en ingeniør fra Google. 

Desværre er dronen ikke til salg endnu.

TAGS
Drone
Parrot

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S