Home » Drone » Skæve og skøre droner
Skæve og skøre droner

Skæve og skøre droner

Share

Droner fås i mange faconer, former og farver. Men mon ikke du vil synes, at disse seks quadcoptere repræsenterer noget ud over det sædvanlige? Nogle kan du købe, andre må du bare beundre

Drone med ni liv 

Taxidermy Cat DroneCopter Company er et hollandsk firma, der har specialiseret sig i at fremstille droner af udstoppede afdøde kæledyr. Initiativtageren, Bart Jansen, fik ideen, da hans elskede kat Orville i 2012 blev kørt over og forlod de jordiske kattemarker. Katten var navngivet efter flyvepioneren Orville Wright, og Bart Jansen syntes derfor, at det ville være passende at gøre sin elskede kat flyvende igen. Quadcopteren hedder Orvillecopter. 

Se mere på bartjansen.tv/copter-company.

 

Både drone og tank

En drone er naturligvis først og fremmest beregnet til at kunne flyve. Men B-Unstoppable kan også køre. Den kan stort set komme frem overalt på sine solide larvefødder. Men møder den en uoverstigelig forhindring, letter den bare og flyver henover. Som bæltekøretøj kan du både få den til at vende på en tallerken og klatre op ad stejle bakker. De fleksible bælter eller larvefødder holdes stramt af et sæt gribere i hver ende af kroppen, og rotorerne sidder parallelt med bælterne under kørsel og er udformet, så de ikke presser luft ned i kroppen under flyvning. B er bestykket med et 900-mAh litium-polymerbatteri, hvilket giver dig strøm nok til 18 minutters kørsel eller 9 minutters flyvning.

Se også:  Ryze Tello [TEST]: Billig legetøjsdrone er forbløffende god

Se mere på https://www.xerall.com.

 

Vandflyver eller flyvebåd? 

Her kombineres en drone med en flyvebåd. Parrot Minidrone Hydrofoil Orak består af to dele. En underdel med hydrofoilplaner, så dronen kan skøjte 6 cm hen over vandoverfladen med høj stabilitet og en hastighed på op til 10 km/t. Overdelen er en drone med fire motorer og fire propeller, og de to dele kan adskilles, så du kan flyve dronedelen alene og højt op i luften og lave fantastisk luftakrobatik. Dronen er let at kontrollere med en smartphone eller tablet og en tilhørende gratis app Freeflight 3. I luften kan dronen flyve med 18 km/t. Leveres med indbygget mini-kamera.

Se også:  Droner [STORTEST]: Droner der dur til noget

Set til 600 kroner.

TAGS
Drone
Parrot

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S