Home » Skærm » Skærm med lys!
Skærm med lys!

Skærm med lys!

Share

Ja, selvfølgelig er der lys i. Men ikke kun i panelet – også skærmens ramme lyser op, ganske som i nogle af Philips’ tv-apparater

Idéen er, at med lys i rammen, som følger styrke og farve i det, du ser på billedet, får du en mere intens og indlevende oplevelse. Det er en fordel især ved spil og film – ikke så meget, når du surfer på nettet. Men her kan det naturligvis også bruges.

Nu er Lightframe, som Philips kalder det, ”blot”, at der er lys i rammen, og den kan skrues op eller ned i tre step. Det følger altså ikke billedet som i tv-varianten. Men det ser godt ud på den hvide ramme, og sidder du i et halvmørkt lokale, kan den udgøre det for den bordlampe, du burde have tændt for dine øjnes skyld.

Se også:  Computerskærme [STORTEST]: Bedre udsigt med 4K

I praksis er systemet fint, og vi kan klart anbefale det, hvis du vil have en skærm, som matcher det flotte hjem. Lyset i rammen betyder som lovet også, at du bliver mindre træt i øjnene, hvis du bruger den i et mørkt lokale eller i længere tid.
Philips-skærmen har en ekstrem lækker brugermenu og er samtidig udstyret med en praktisk USB-indgang. Til gengæld er der ikke HDMI-indgang.

Konklusion

Philips’ indre kvaliteter ligger i den bedre ende, men skærmen er lidt kostbar, når du kan få skærme, der er både større og bedre til samme pris. Men det er ikke pointen her. Kvaliteten både til film og pc-brug er absolut godkendt, og ønsker du dig en flot skærm med den særlige Lightframe-feature, bør du prøve den.

Se også:  Prisvenlige touch-skærme til ethvert formål


Philips 220X1
  • Pris
4
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
pc-skærm
Philips
Philips 220X1

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S