Home » Skærm » Perfekt match: hjemmekontor-skærm egner sig også til gaming
Perfekt match: hjemmekontor-skærm egner sig også til gaming

Perfekt match: hjemmekontor-skærm egner sig også til gaming

Share

Philips lancerer en ny serie skærme, der kan bruges på hjemmekontoret, men som med høj opdateringshastighed også er skabt til gaming. Så er du klar til at blive distraheret!

Er du sendt hjem på grund af corona? Så skal du overveje at indkøbe en pc-skærm til din bærbare pc – hvis du ikke har en skærm i forvejen – for det giver i de fleste tilfælde bedre ergonomi.

En ny serie skærme fra Philips Monitor kunne være det perfekte valg, hvis du nemt distraheres til at nuppe et spil i løbet af arbejdsdagen (eller bagefter). For skærmene er med blandt andet en høj opdateringsfrekvens som skabt til gaming.

Unge vil have begge dele

Der er tilsyneladende et behov for denne kombination – ifølge Stefan Sommer, som står i spidsen for marketing i Europa for både AOC International Europe og MMD Monitors & Displays (Philips).

“Dette vigtige skridt er blevet taget for at imødekomme forbrugernes ønsker: De unge vil have et produkt, der passer til alle opgaver, fra at studere til at se film til at spille spil, men har samtidig fokus på prisen, mens millennials er mere fokuseret på design og innovative funktioner. Vi lancerer denne nye serie for at imødekomme ønsker fra begge målgrupper,” udtaler han.

Se også:  Lækker teknik: EK Fluid Gaming 275-AG Vanquish

Der er to skærme i serien. Philips 242E1GAJ og Philips 272E1GAJ har begge en 16:9 Full HD-skærm og VA LED-skærm med en ekstra bred betragtningsvinkel på 178/178 grader.

Skærmstørrelsen er 24” og 27”, og begge skærme har indbyggede stereohøjttalere, der ifølge Philps er af høj kvalitet.

Den nye E Line-serie byder på opdateringshastigheder på 144 Hz. Det er 2,4 gange hurtigere end en standardskærm, hvilket især er vigtigt under konkurrencerelateret gaming.
Derudover eliminerer 1 ms MPRT (motion picture response time) udtværing og bevægelsessløring og sikrer skarpere og mere præcise billeder.

Philips 242E1GAJ er desuden udstyret med AMD FreeSync Premium, der giver en spiloplevelse fri for screen tearing.

Se også:  Her er de fedeste spil fra 2020

De nye Philips gaming-skærme har et hurtigt tilgængeligt menusystem, der ifølge Philips er tilpasset til gamere. Det tilbyder en række tilstande, som kan imødekomme de udfordringer, der opstår på skærmen med mørke temaer eller racerspil.

Bredere farvespektrum

E Line-serien har Philips’ Ultra Wide-Color Technology, der skulle levere et bredere farvespektrum end ellers. Takket være teknologien SmartContrast, der analyserer det viste indhold, justerer disse skærme automatisk farverne og styrer baggrundsbelysningens intensitet.

E Line har også Flicker-Free-teknologi til mere behagelig visning og LowBlue-tilstand, der giver mindre blåt lys og på den måde skåner øjnene.

Philips 242E1GAJ kan købes allerede nu, mens Philips 272E1GAJ er på markedet i begyndelsen eller midten af oktober – til vejledende udsalgspriser på henholdsvis 1332 og 1629 kroner.


TAGS
Gaming
Hjemmekontor
monitor
skærm

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S