Home » Sikkerhed » Skab større sikkerhed i hjemmet med en alarm uden abonnement
Skab større sikkerhed i hjemmet med en alarm uden abonnement

Skab større sikkerhed i hjemmet med en alarm uden abonnement

Share

Sikkerhed er vigtigt for, at vi kan føle os trygge i vores eget hjem. Det er sikkerhed, som danner rammerne for det, vi reelt kan kalde et hjem. Et sted hvor vi kan slappe af, frigive vores tanker og lade batterierne op. Uden sikkerhed er vi ikke i stand til dette. Bekymringen vil tage over, og hvad der betegnes som et hjem, vil i stedet føles fremmedgjort. Tyvsikr derfor dit hjem med en alarm.

Antallet af indbrud i Danmark har de seneste år været faldende, på trods af at der fortsat var 24.705 tusinde som blev udsat for tyveri i 2019. Det svarer til, at kun 1 procent af de danske boliger blev udsat for indbrud. Alligevel medfører den ene procent at en større del af befolkningen føler sig udsatte i deres hjem i frygt for, at uheldet nu også skulle ramme dem. Alene af den grund har flere danskere også valgt at installere alarmer i deres hjem for at forhindre uheldet i at ske.

Alarm uden abonnement

Et alarmsystem skaber sikkerhed, men kan også være en dyr investering. Det er derfor ikke alle, der anser et alarmsystem som nødvendigt, da chancen for et indbrud måske ikke er så stor. Uheldet kan dog være ude, og man kan sjældent forudse, om man bliver den næste ofre. I de fleste tilfælde er indbrud meget tilfældige, og man kan derfor have svært ved at degradere sig på forhånd. Med et alarmsystem kan man dog være heldig at forhindre et fuldbyrdet tyveri i at opstå, og således få ram på indbrudstyvene i rette tid.

En alarm uden abonnement er således til dig, som ikke ønsker at investerer dyre domme i et alarmsystem, men alligevel gerne vil sikre bolig, lejlighed eller erhverv. Med en alarm uden abonnement skal du ikke betale et yderligere tillagt gebyr, men udelukkende for alarmsystemet. Det vil give dig adgang til, at du selv kan overvåge og kontrollere din bolig direkte fra mobilen, hvorefter du vil kunne alarmere myndighederne eller en nabo.

Alarm med abonnement

Har du behov for mere sikkerhed, kan det være en fordel at investere de ekstra penge månedligt og således få et alarmsystem med abonnement. Dette adskiller sig fra alarmen uden abonnement ved at tilbyde yderligere tillagte funktioner som samarbejde med en kontrolcentral og en bred vifte af hjemmestyringsabonnementer.

I og med at alarmen vil være tilkoblet et kontrolcenter, vil din bolig blive overvåget døgnet rundt, og ved mistanke om indbrud vil du således få hurtig besked. Derudover har SD teknik også indgået et samarbejde med firmaet Securitas A/S, hvorved en vagt vil blive sendt ud, i tilfælde af indbrud.

Hvilken bør man vælge?

Hvorvidt man bør vælge et alarmsystem med eller uden abonnement er meget individuelt og afhænger i høj grad af ens behov og krav. Føler du dig meget usikker i dit hjem eller har naboer i området tidligere haft indbrud, kan det være en fordel at investere i et alarmsystem med abonnement. Fordelen ved dette er, at du senere hen kan afmelde, så snart du finder det trygt i dit beboelsesområde igen.


DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S