Test: Skåner din tegnebog men sætter skub i dine filer

Test: Skåner din tegnebog men sætter skub i dine filer

Share

Transcend SSD370S leverer god ydelse og stor kapacitet til rimelige penge

En SSD på 512 GB som denne testede Transcend SSD370S vil i sagens natur koste et betragteligt beløb. Sanmmenligner man prisen med andre ssd’er på markedet, vil man dog opdage, at denne ssd er yderst moderat prissat.

Man får med andre ord meget ssd for pengene, men synes du alligevel, det er for stor en investering, kan du købe mindre udgaver helt ned til 32 GB. Er det for lidt, kan du på den anden side også få drevet i en 1 TB-udgave.

Stillet over for den kendsgerning må næste trin være at stille spørgsmåltegn ved, om det kan skyldes, at ssd’en ligeledes har en moderat ydelse, når nu prisen ser så fordelagtig ud. Det kan dog i dette tilfælde tilbagevises.

Homogen hastighed
Transcend SSD370S er en klassisk 2,5″ SATA 6.0 Gb/s ssd baseret på Microsn 20nm MLC NAND-flash. Det vil sige, at hver hukommel-sescelle kan gemme 2 bit information i modsætning til SLC, hvor der kun er 1 bit information per celle.

Se også:  Crucial MX300 525 GB [TEST]: Masser af plads på SSD'en

Det er delvist med til at forklare den fornuftige pris, da typen er billigere end ssd af SLC flash typen. SLC-baserede ssd’er har en højere forventet levetid, men er til gengæld betydeligt dyrere.

Men selv andre MLC ssd’er koster ofte langt mere end dette drev. Det er ellers ikke fordi, at drevet er sløvt på noget måde. Faktisk så er drevet kendetegnet ved en høj ydelse, der vel at mærke går igen, når det kommer til såvel skrive- og læsehastigheder.

Del denne