Home » Guide » Sjove spiloplevelser på farten
Sjove spiloplevelser på farten

Sjove spiloplevelser på farten

Share

Med en håndholdt konsol, en tablet eller en smartphone har du altid dit favoritspil med i lommen

Er du først hooked på et spil, er det irriterende at skulle slukke konsollen eller computeren, fordi du skal ud at rejse eller i skole. Heldigvis findes der mange andre måder at spille på. Udviklingen indenfor håndholdte enheder er nemlig sket med raketfart.

I gamle dage kunne en mobil lige hakke sig gennem et simpelt spil som Snake. I dag kan du få detaljerige actionspil, kørespil i imponerende opløsning og finurlige, intelligente quizspil.

Ikke alene er enhederne blevet bedre, hurtigere og nemmere at betjene uanset, hvor du opholder dig. De spil, de kan afvikle, er tilsvarende blevet meget bedre. Og der er blevet mange flere af dem. Din enhed behøver ikke være en decideret spillekonsol, såsom PS Vita, Nintendo 2DS og 3DS.

Se også:  Sådan ser den ud indeni: Nintendo Game Boy

Mange af spillene til for eksempel tablets har været stortitler på Xbox 360 og PlayStation 3. Spillet er blot blevet omdannet – også kaldet porteret – til at fortsætte sit elektroniske liv på en håndholdt enhed. Du kan således spille XCOM: Enemy Unknown på både tablets og smartphones uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Mange af os elsker også lige at tage et hurtigt spil på farten, og udvalget af sjove og fængende minispil i form af apps har aldrig været større og mere alsidigt.

Derudover kan du købe spil i alle prisklasser til din mobil eller tablet helt fra gratis apps til underholdende og flotte spil fra blot 8-10 kroner og opefter.

Se også:  Sony XH90 [TEST]: Kæmpe-tv til gameren

Så uanset, hvilken håndholdt enhed, du har med i lommen eller i tasken, så er der med garanti et spil, du vil elske at tage med dig.

Den nye, håndholdte spillekonsol fra Nintendo giver det bedste af to verdener. Den ene skærm fungerer som almindelige spilleskærm, og på den anden kan du trykke dig frem mellem dine yndlingsspil.

Har du i forvejen en Nintendo DS eller en 3DS, kan du bruge spillene fra disse maskiner på denne konsol, men kun i 2D.

[pt id=’2029005′ size=’large’ link=’file’]

 

Lynhurtig, supertynd smartphone med 5,2 tommer fuld hd-skærm. Grafikken er præcis og med naturlig farvegengivelse. Mobilen er udrustet med et stort batteri, der er designet til at udnytte mobilens begrænsede plads maksimalt. Ydelsen er i top takket være Qualcomm Snapdragon 800-processoren og et avanceret, mobil-chipsæt.

[pt id=’2029006′ size=’large’ link=’file’]

 

Skal der spilles i lækker opløsning, så leverer PlayStation Vita varen. Den 5” store skærm giver et højtopløst billede, hvad enten du spiller eller bruger en af de andre funktioner i PlayStation-universet.

Du kan gå på nettet, chatte med vennerne og hente mere indhold ned gennem PS Store. Vita har to indbyggede controllere, men du kan også styre via bagsidens multitouch og den såkaldte SixAxis-styring, som følger dine bevægelser.

[pt id=’2029008′ size=’large’ link=’file’]

 

En lille, handy tablet på under 500 gram. Acers tablet kører med Android, så du har adgang til alle de nyeste apps og minispil gennem Google Play. Foran og bagpå er der webkameraer, så du kan bruge tabletten til videosamtaler. Med trådløst netværk og Bluetooth er A1-810 totalt mobil, og så kan du tilslutte et par trådløse hovedtelefoner.

[pt id=’2029009′ size=’large’ link=’file’]

 

Sony kalder selv Xperia Z1 for sin bedste smartphone nogensinde. Og opsigtsvækkende er den vandtætte mobil helt bestemt.

Her kombineres en hurtig, firkernet Qualcomm Snapdragon 800-processor med et kamera, som har hele 20,7 megapixel. Også skærmen er blevet optimeret, så du får meget klare billeder helt uden ujævne kanter.

[pt id=’2029010′ size=’large’ link=’file’]

 


TAGS
3D kamera
Guide
LG
Nintendo
Sony

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S