Sitecom WL-309

Sitecom WL-309

Share

Her er tale om en gaming-router, som giver gas til onlinespil, når du beder om det

Dette er den nyeste gaming-router fra Sitecom. Den udstråler også en vis sejhed i form af det lettere dystre sorte udtryk, der præger routeren selv, inkluderer det webbaserede brugerinterface og selv den medfølgende cd, der var helt sort fra ende til anden.

Ud over dette er Sitecom WL-309 eneste router her i testen, der anvender såvel interne samt eksterne antenner. De to eksterne antenner anvendes til såvel 2,4GHz- samt 5GHz-frekvensbåndene.

Det skal i øvrigt siges, at det blev registreret, at der kan vindes en hel del ved at finindstille de eksterne antenner, i forhold til hvor den trådløse forbindelse skulle oprettes til.

Se også:  Her er de bedste routere til studiet

En af de ting, der har imponeret ved de Sitecom-routere, vi har testet, og således også denne, er det webbaserede brugerinterface. Det minder ikke om traditionelle router-interfaces, men har et mere nutidigt web-tilsnit. Der anvendes faneblade og logiske undergrupper til at præsentere en lang række indstillingsmuligheder og informationer om netværkets struktur og status.

Ser man på jitter og pakketab, ligger WL-309 ikke så godt her i testen. Det skal dog siges, at der stadig er tale om små værdier, der næppe vil kunne mærkes i ret mange situationer, om nogen.

Da der er tale om en gaming-router, er der lagt ekstra vægt på features, der sikrer, at onlinespil får ekstra ressourcer, hvis man specificerer det ud. Routeren har usb-port som de andre og tilbyder mere eller mindre nøjagtig samme features som flertallet.

Se også:  Ny gratis service sammenkobler alle smarte enheder i hjemmet

Hastighedsmæssigt lå ikke helt oppe i den sjove ende. 2,4GHz-båndet var hurtigt, men ikke blandt de hurtigste, og has-tigheden faldt en del over afstand. På 5GHz-båndet var routeren den tredjehurtigste på 3,5 meter, men dette faldt en del på 6,5-meters afstand.

Sitecom WL-309
  • Rækkevidde
  • Ydelse
  • Features
  • Brugervenlighed

Alt om DATA siger

Router, der udstråler, hvad den er designet til, nemlig at give specielt online-gameren muligheder for at prioritere netværkstrafikken. WL-309 er hurtig, men brugerinterfacet er måske snarere et købsargument.

4
Brugerbedømmelse 0 (0 stemmer)
Sender
Del denne