Home » Mobiltelefon » Simpel smartphone til seniorer
Simpel smartphone til seniorer

Simpel smartphone til seniorer

Share

Doro PhoneEasy 740 er skabt med brugervenlighed i fokus og er udviklet til at løse seniorers typiske udfordringer i den mobile verden

Over halvdelen af danskerne har allerede en smartphone, og nu får endnu flere seniorer mulighed for at hoppe med på vognen med en ny smartphone, der er udviklet på deres præmisser.

Doro PhoneEasy 740 er den første mobiltelefon med brugerfladen Doro Experience, der gør telefonen overskuelig med store og tydelige ikoner samt specielt udvalgte funktioner og apps. Den unikke software blev tidligere på året kåret som bedste seniorprodukt på CTIA Wireless-messen af bladet Techlicious. For at lette brugen har mobiltelefonen ud over touchskærmen også et slide-tastatur med store taster, så telefonen kan betjenes på traditionel vis.

Se også:  Samsung Galaxy S20+ [TEST]: Her spiller alt perfekt sammen

Smartphone skal gøre hverdagen lettere

Udviklingen af Doro PhoneEasy 740 er støttet af den svenske regerings Teknik för äldre-program, og produktudviklingen er foregået i samarbejde med de svenske designspecialister Ergonomidesign.

»Teknologi skal gøre hverdagen nemmere, og en smartphone behøver ikke at være kompliceret eller svær at bruge. Vores nye mobil er som altid tilpasset de typiske udfordringer, som seniorer oplever, og vi håber også at kunne friste dem, der i dag fravælger ny teknologi, fordi de føler sig usikre,« siger Rudi Iversen, country manager hos Doro Danmark.

Den nye mobiltelefon har flere klassiske Doro-funktioner, blandt andet høj og tydelig lyd, samt skærm med tydelig kontrast og store taster. Derudover har Doro PhoneEasy 740 et 5-megapixels kamera og praktiske funktioner som for eksempel forstørrelsesglasfunktion og en gps-tryghedsalarm, så man kan lokalisere brugeren, hvis personen trykker på alarmen.

Se også:  Billig Motorola-mobil med kæmpe batteri og fire kameraer

Mobil kan fjernbetjenes af pårørende

Doro PhoneEasy 740 er koblet til Doro Experience Manager – et webbaseret program, der gør det muligt for brugeren selv, familie eller venner at give langdistance-mobilhjælp. Via programmet kan man eksempelvis tilføje nye kontakter, bogmærker, uploade billeder og downloade apps. Det er ideelt, hvis man bor langt fra familien, men har brug for hjælp i den digitale verden. Ændringerne, der foretages via nettet, kan straks ses på mobilen.

Doro PhoneEasy® 740 er tilgængelig i velassorterede elektronikbutikker fra slutningen af november og har en vejledende udsalgspris på 1.999 kroner.


TAGS
Doro
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S