Det sikre valg

Det sikre valg

Share

Den er let, hurtig til at oplade, fantastisk at skrive på og desuden ret kvik.  Lenovo IdeaPad 510S er det sikre valg, en hverdagsslider af de bedste

Engang blev IBM betragtet som det sikre valg. Siden blev IBM’s bærbare til Lenovo, men Lenovo IdeaPad 510S er uanset navn og oprindelse også et sikkert valg – det er den stabile hjælper til alle hverdagens opgaver.

At kunne det hele vil altid indebære kompromiser. En bærbar, der skal være hurtig, bliver ofte tung og kostbar, og skal den være let, så er det som regel på bekostning af skærmstørrelse og hastighed – plus at prisen ryger i vejret. Lenovo IdeaPad 510S viser imidlertid, at et kompromis hverken behøver være generende eller kedeligt.

Se også:  Her den bedste 2-i-1'er til studiet

Først og fremmest opfylder maskinen de helt basale krav for en bærbar, som du vil bruge overalt. Vægten er på under 2 kilo, dimensionerne passer til en lille rygsæk, og skærmstørrelsen på 14” er næsten altid tilstrækkeligt. Her kan du have et par dokumenter åbne, samtidig med at skærmen ikke gør computerens dimensioner alt for voldsomme.

Læg dertil en ret habil ydelse. I vores testsuite scorer Lenovo’en 5121. Det er næsten på niveau med en gaming-pc i den billigere ende. Meget godt gået af en hverdagsslider. Baggrunden for den flotte ydelse skal findes i, at den har et dedikeret grafikkort fra AMD med 2 GB hukommelse. Desuden er processoren nyeste generation Core i5, og der er endvidere en ssd-harddisk på 512 GB – ikke dårligt!

Se også:  Lenovo Yoga 720 OR 80X600DLMX [TEST]: Føles alt andet end billig

Del denne