Home » Bærbar computer » Det sikre valg
Det sikre valg

Det sikre valg

Share

Den er let, hurtig til at oplade, fantastisk at skrive på og desuden ret kvik.  Lenovo IdeaPad 510S er det sikre valg, en hverdagsslider af de bedste

Engang blev IBM betragtet som det sikre valg. Siden blev IBM’s bærbare til Lenovo, men Lenovo IdeaPad 510S er uanset navn og oprindelse også et sikkert valg – det er den stabile hjælper til alle hverdagens opgaver.

At kunne det hele vil altid indebære kompromiser. En bærbar, der skal være hurtig, bliver ofte tung og kostbar, og skal den være let, så er det som regel på bekostning af skærmstørrelse og hastighed – plus at prisen ryger i vejret. Lenovo IdeaPad 510S viser imidlertid, at et kompromis hverken behøver være generende eller kedeligt.

Først og fremmest opfylder maskinen de helt basale krav for en bærbar, som du vil bruge overalt. Vægten er på under 2 kilo, dimensionerne passer til en lille rygsæk, og skærmstørrelsen på 14” er næsten altid tilstrækkeligt. Her kan du have et par dokumenter åbne, samtidig med at skærmen ikke gør computerens dimensioner alt for voldsomme.

Se også:  Lenovo IdeaCentre AIO 520 27 [TEST]: Godt alternativ til en tower-pc

Læg dertil en ret habil ydelse. I vores testsuite scorer Lenovo’en 5121. Det er næsten på niveau med en gaming-pc i den billigere ende. Meget godt gået af en hverdagsslider. Baggrunden for den flotte ydelse skal findes i, at den har et dedikeret grafikkort fra AMD med 2 GB hukommelse. Desuden er processoren nyeste generation Core i5, og der er endvidere en ssd-harddisk på 512 GB – ikke dårligt!

Det er ikke kun på papiret, Lenovo brillerer. For selv billed-behandling og gaming, der kræver muskler, tygger 510S sig godt igennem. Den er ikke så ubesværet som en dedikeret grafikcomputer eller en rendyrket gaming-laptop, men klarer opgaverne fint.

Hurtig opladning

Hvis du skriver meget, vil du elske tastaturet (som Lenovo nærmest har sat standarden for). Det opleves blødt, men alligevel med en god følelse. Vandringen i knapperne og deres skålform betyder, at du altid rammer rigtigt. Det er noget, man sætter pris på i en travl hverdag, hvor der ikke er plads til små, irriterende fejl på det arbejdsredskab, den bærbare jo er for rigtig mange af os.

Se også:  Dell Latitude 12 7280 [TEST]: Mange muskler i et lille kabinet

Der er dog ikke lutter roser. Skærmen er ikke trykfølsom, men billedet står pænt. Rammen omkring skærmen er lidt stor, og selvom lyden leveres af Harman-Kardon, skal du helst tilslutte hovedtelefoner for at få ordentlig gengivelse, når du lytter til musik og ser film.

Designet er underspillet og minimalistisk, og det er en smagssag, hvad man bedst kan lide her. Vi synes det er nydeligt og kan konstatere, at overfladen er ret modstandsdygtig, så den ikke nemt bliver ridset eller fedtet.

Læg dertil en nogenlunde batteritid på 4-6 timer og ikke mindst en meget hurtig opladningstid på blot 45 minutter op til 65 procent kapacitet, og vi har en bærbar, der er klar til at gøre sig nyttig i en travl hverdag. Især når prisen på de små 5500 kroner tages med i ligningen, og derfor får Lenovo IdeaPad 510S en klar anbefaling herfra!


  • Kvalitetsindtryk
  • Brugervenlighed
  • Funktioner
  • Ydelse
4

Sammenfatning

Pris: 5499 kr.

Processor: Intel Core i5-7200U
Hukommelse: 8 GB
Harddisk: 512 GB ssd
Skærmstørrelse: 14”
Skærmopløsning: 1920 x 1080 pixel
Dimensioner:
335,6 x 235 x 19,3 mm
Batteritid: 6 timer
Pris: 1,7 kg

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Bærbar
lenovo

DEL DENNE
Share

Seneste Tech test
Seneste konkurrencer

Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 33 74 71 16
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2019
Audio Media A/S