Home » Sikkerhed » SikkertHjem S6evo [TEST]: Kan du selv sikre dit hjem?
SikkertHjem S6evo [TEST]: Kan du selv sikre dit hjem?

SikkertHjem S6evo [TEST]: Kan du selv sikre dit hjem?

Share
Smarte faciliteter

En it-nørd, som nyder at hygge sig med de avancerede indstillinger i trådløse routere, vil fryde sig over mulighederne for at arbejde med brugerkonti i S6evo-systemet. Når det gælder systemadgang og internet, opererer SikkertHjem med Ejer (administrator), Bruger og Gæst. I alle tre kategorier er antallet af brugere ubegrænset, men der bør selvfølgelig kun være én Ejer med fuld adgang til systemet.

Endnu en kategori er sms-modtager. Antallet af disse brugere er også ubegrænset, men deres rettigheder omfatter kun modtagelse af beskeder om alarmer og eventuelt systemstatus.

”Slå til Hjemme” eller skalsikring er en alarmfunktion, man kan bruge, når man er hjemme. Så kan man vælge, at døre og vinduer skal være sikrede, mens man selv kan bevæge sig frit rundt.

Se også:  Få helt styr på alle overvågningskameraer i virksomheden

Blandt de øvrige features kan nævnes anti-jamming. Hvis nogen prøver at forvirre SmartBox’en ved at overdøve den med et stærkt radiosignal, får man en advarsel.

Aktuelt arbejder SikkertHjem på at kunne understøtte betjening via smart-ure, Alexa og Apple HomeKit. Efter sommerferien er der planlagt en OTA (Over The Air) opdatering af firmware, server og app, som vil gøre det muligt at få flere enheder til at spille sammen efter en enkel IFTTT (If This Then That) programmering. Så kan man få en bevægelsessensor til at aktivere en SmartPlug-stikkontakt og tænde en projektør, når den registrerer en person i indkørslen.

Alarmsystemet kan nærbetjenes på dette SmartPad-tastatur. Man behøver ingen talkode, hvis blot man har en lille rød nøglebrik, som der også er to af i villapakken.

God rækkevidde

Vores testmiljø er et lille hus med et bebygget areal på 80 kvm og tre etager – kælder, stue og første sal – plus et mesh-routersystem, der rækker ud i de fjerneste hjørner og sikrer en praktisk talt perfekt Wi-Fi-dækning. Under disse betingelser er det intet problem at få opkoblet SikkertHjems SmartBox-central, og det samme gælder naturligvis for firmaets SmartCam-overvågningskameraer, som også kommunikerer via Wi-Fi.

De trådløse sensorer trigger SmartBox’en med en signalfrekvens i 433 MHz-båndet, som også bruges til masser af andre små elektronikprodukter, der her i huset hæver gadget-koncentrationen til lejlighedsvis besværlige højder.

SikkertHjem opgiver en rækkevidde eller sendeafstand for disse sensorer på op til 40 m indendørs og 150 eller 200 m udendørs. Vi har da heller ikke oplevet problemer med at få sensorerne til at fungere pålideligt inde i hele huset, når SmartBox’en har stået i kælderen.

Vi har også prøvet at sikre udhuset og carporten med henholdsvis en åbningssensor og en bevægelsessensor, og det er lykkedes bedre med SmartBox’en placeret centralt i stueetagen.

Endelig har vi prøvet at sætte en åbningssensor i postkassen ude ved vejen.
Sådan et metalskab virker som en effektiv mur mod radiobølger, men ved at montere sensoren under låget, så den kan kigge ud i det fri, når låget løftes op, kan vi få besked om, at der er kommet post og/eller reklamer!
Alt i alt demonstrerer dette system, at du i dag rent faktisk kan sikre dit hjem med en gør det selv-løsning. SikkertHjem S6evo får vores anbefaling.

SikkertHjem S6evo
  • Kvalitetsindtryk
  • Brugervenlighed
  • Funktioner
  • Ydelse
  • Pris
4

Sammenfatning

Testholdet mener:
Systemet fra SikkertHjem er nemt at sætte op. Det fungerer efter hensigten, og den trådløse rækkevidde er tilstrækkelig i de fleste hjem. Her får du god værdi for pengene.

Teknisk set:

SikkertHjem S6evo alarmsystem, Villapakken
Indhold: SmartBox (central), SmartPad (tastatur), 2 x Nøglebrik, 2 x Fjernbetjening, 2 x Åbningskontakt, 2 x Bevægelsessensor, 3 x Alarmmærkat; kommer komplet med strømforsyning/oplader og præinstallerede batterier.
Forbindelse: Wi-Fi/Ethernet + 433 MHz
Kompatibilitet: Android, iOS; under udvikling: IFTTT, Alexa, Apple HomeKit
Batterilevetid: SmartBox op til 6 timer
Pris: 1699 kr.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
overvågning
SikkertHjem
smarte hjem

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S