Home » Sikkerhed » Sikkerheden halter i markedets mest populære mobiler
Sikkerheden halter i markedets mest populære mobiler

Sikkerheden halter i markedets mest populære mobiler

Share

Sikkerhedsforskere fra F-Secure har identificeret sårbarheder i populære smartphones fra Xiaomi og Samsung

Forskere fra F-Secures MWR Labs demonstrerede succesfuldt angreb, der udnyttede såkaldte zero-day-sårbarheder i forskellige smartphones ved Mobile Pwn2Own-konkurrencen i Tokyo. Holdet konkurrerede i fire forskellige kategorier ved arrangementet og viste succesfuldt, at der kunne udnyttes sårbarheder i Xiaomi Mi6 og Samsung Galaxy S9 smartphones.

I forhold til Xiaomi Mi6, så udnyttede teamet Wi-Fi-funktionen i telefonen til at installere en ondsindet applikation via JavaScript og launche den automatisk.

Hjælper producenter til bedre sikkerhed

Forskergruppen bestod af F-Secure’s MWR Labs’ Rob Miller, Georgi Geshev og Fabian Berteke. Og ifølge F-Secure Managing Director Ed Parsons demonstrerer holdets opdagelser MWR Labs’ succesfulde Pwn2Own track record og eksemplificerer, hvordan konkurrencen hjælper konsulenter med at lære, så de kan tilbyde bedre beskyttelse til kunderne.

“Vi bruger forskning til at skubbe grænserne for cybersikkerhedsbranchen og hjælpe vores kunder med at forudsige, beskytte, opdage og reagere på moderne cyberangreb,” sagde Parsons. “Pwn2Own er en fantastisk mulighed for at udvikle og teste os selv, mens vi hjælper med at sikre teknologi, mange af os er afhængige af. Vi er meget stolte af holdets seneste sejr og deres samlede track record i konkurrencen.”

Hullerne bliver lukket

Hold fra MWR Labs har demonstreret zero-day-angreb mod enheder fra Huawei og Samsung i tidligere Pwn2Own-konkurrencer, samt Apples Safari og Googles Chrome-browsere.

Pwn2Own er en konkurrence arrangeret af Zero Day Initiative, hvor sikkerhedsforskere konkurrerer om at udnytte populære enheder ved at bruge tidligere uanmeldte sårbarheder (såkaldte zero-day exploits). Konkurrencen afholdes to gange om året, med en begivenhed med fokus på desktops og en anden med fokus på mobile enheder. Internet-of-Things-enheder blev også medtaget i dette års mobilkonkurrence.

Alle leverandører er blevet opmærksom på sårbarhederne og arbejder nu på at matche dem. Advarsler vil blive offentliggjort, når patches bliver tilgængelige.


TAGS
F-Secure
mobilsikkerhed

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S