Home » Sikkerhed » Sikker på sociale medier
Sikker på sociale medier

Sikker på sociale medier

Share

Et generelt højt sikkerhedsniveau og ekstra sikring på sociale medier

Med et navn så prangende som Titanium Maximum Security har Trend Micro da virkelig lagt i ovnen. Og målingerne fra AV-Test placerer da også denne pakke på en delt andenplads i disciplinen sikkerhedsskanning. Trend Micro er som Symantec Norton kun overgået af Kapersky på dette punkt.

En overskuelig hovedmenu med letforståelige tekster. Men når du dykker dybere ned i mulighederne, bliver menuerne noget mere vanskelige at forstå, hvis man ikke er rutineret pc-bruger.

Det fine ved Trend Micro er de mange muligheder. Pakken ineholder alt fra spamfilter og firewall til beskyttelse af personlige oplysninger. Den sidste funktion er særlig god, når du er på sociale medier som Facebook.

Se også:  Her er den krypterede USB hvor datatyve må give op på forhånd

Sikkerhedspakken har også gode features som at kunne optimere Windows, så du får en hurtigere opstart og mere plads på harddisken. Det er altså et traditionelt ”renseprogram”, som du også kan finde til Windows andre steder, men her bliver det gjort særlig godt og hurtigt.

Desuden kan vi konstatere, at Trend Micro er hurtigt til at scanne for nye installationer og programmer. Vores måling på scanning af en mappe med 40 GB-filer viser da også Trend Micro som testens hurtigste.

Som hos de øvrige testdeltagere er opbygningen af hovedmenuerne i programmet rimelig enkel. Her kan du klikke videre til undermenuer og finde de mere avancerede muligheder. Navnene på disse optioner kunne være bedre. De er nok ikke vanskelige for læsere af dette magasin, men det er ikke så gennemskueligt som hos flere af konkurrenterne, hvis du er uerfaren computerbruger.

Se også:  Gammel sårbarhed dukket op i Python-modul – kan udnyttes med få kodelinjer

Installationen klares enkelt og let hos Trend Micro. Det er en fin detalje, at du kan følge med i processerne i venstre side.

Men produktet er godt, og prisen er ret lav, omkring de 450 kroner for tre brugere.


Trend Micro Titanium Internet Security 2014
  • Brugervenlighed
  • Ydelse
  • Pris
4
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
antivirus
sikkerhed
Trend Micro

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S