Sig farvel til Google

Sig farvel til Google

Share

Er du træt af at afgive hver en rest af dit privatliv til Google, så lær hvordan du lever et lykkeligt og harmonisk liv fri af søgegigantens snagende tjenester. Læs også en stortest af syv printere samt et væld af andre test, guides og artikler om den nyeste teknologi. Det hele i det nye nummer af Alt om DATA, som er på gaden nu

Google har et væld af fantastiske tjenester, som kan være svære at undvære, når man først er begyndt at bruge dem. Prisen er dog, at du må afgive en masse personlige data, som Google kan give videre til andre virksomheder. Er du ikke tryg ved dette, så findes der heldigvis andre muligheder derude, som kan give dig alle de samme funktioner, uden at kræve private oplysninger. Vi guider dig til et liv uden Google.

Se også:  Libratone klar med Google-certificerede høretelefoner
Stortest af printere

Det papirløse samfund er ikke en realitet endnu. Der er stadig ting, som vi har behov for at have på papir. En printer er derfor svær at undvære. De nyeste er både kompakte, blækbesparende og i stand til at tale trådløst sammen med både computer, smartphone og tablet. Vi testede syv af de mest spændende lige nu, både til privat brug og til erhverv. Se hvor du får mest for pengene i vores stortest.

Sidste chance for Samsung?

Efter den selvantændende Note7 har der været stort pres på Samsung for at levere en ny topmobil, der kan kompensere for fadæsen. Lykkedes det så med den nye Galaxy S8+? Læs svaret i vores test af den nye Samsung-mobil.

Del denne