Home » Smart hjem » Vær barista på mobilen
Vær barista på mobilen

Vær barista på mobilen

Share

Et par tryk på din smartphone, så har du den perfekte kop kaffe, lige efter din egen smag. Siemens integrerer et nyt Home Connect-system i deres espressomaskiner, så du kan styre dem med mobilen

Danskerne hører til et af de mest kaffedrikkende folkefærd i verden, og vores interesse for det sorte guld inddrages ofte i den hjemlige hygge. Udover at være kaffeentusiaster, vil danskerne også gerne være på forkant digitalt. Vi kan og vil styre mere og mere fra vores smartphones og tablets. I den forbindelse giver Siemens kaffeelskere mulighed for at kombinere forkærligheden for kaffe og det digitale gennem fuldautomatiske espressomaskiner. 

Siemens komplementerer denne vinter deres espressomaskine EQ.9 med nyheden Home Connect. Nu er det muligt at fjernstyre espressomaskinen via en app på smartphones og tablets. Udover at kunne styre maskinen fra hele hjemmet, så gør app’en din hverdag lettere ved at minde dig om, når mælken er ved at være tom, eller det er tid til rengøring. EQ.9 giver med sine mange funktioner, ejeren mulighed for at skabe sin foretrukne kop kaffe. Alt fra styrken af kaffen til mængden af mælk kan let indstilles med funktionen baristaMode. Når den optimale kombination er fundet, kan den gemmes i en personlig profil, og ved få tryk kan man få sin personlige kaffefavorit hver gang. EQ.9 s700 og s900 har desuden to separate beholdere, der kan rumme forskellige slags kaffebønner. Hvert rum har en keramisk kaffekværn, så varianterne aldrig blandes i formalingsprocessen.

Omhyggelig kaffebrygning

For at kunne agere hjemmebarista kræver det en maskine, der drager fordel af kaffebønnernes kvalitet gennem den perfekte sammensætning af formaling, tryk, vandtemperatur og brygning – noget som Siemens espressomaskiner ikke går på kompromis med. Alle espressomaskiner i EQ-serien prioriterer smagsoplevelsen. Det sker bl.a. gennem opvarmeren sensoFlow, som giver konstant og optimal vandtemperatur under hele brygningen. På den måde risikerer man ikke at brænde bønnerne eller brygge for koldt. Funktionen aromaDouble Shot sørger for en aromatisk kaffe uden bitter eftersmag, da den brygger i to omgange i stedet for at få to shot espresso fra en enkelt omgang formaling. Der er altså ingen genvej til perfekt kaffe, men EQ-serien giver alle mulighed for at få baristaoplevelsen ind i boligen

 

EQ.9 s900: Home Connect. Udover funktionerne fra EQ.9 er maskinen s900 udstyret med appen Home Connect, som gør det muligt at styre maskinen via smartphone eller tablet. CoffeeWorld har 18 nye kaffeopskrifter samt coffeePlaylist. Lad gæsterne vælge og tilpasse deres favorit ved få tryk, for derefter at kunne få kaffen serveret let og enkelt. Fås i butikkerne fra december. Vejl. udsalgspris 22.999,00 kr.


TAGS
kaffemaskine
siemens

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S