Home » Stationær computer » Shark Gaming White Shark [TEST]: Gaming-computer med bid
Shark Gaming White Shark [TEST]: Gaming-computer med bid

Shark Gaming White Shark [TEST]: Gaming-computer med bid

Share

White Shark fanger blikket og kan udvides efter behov. Ydelsen er stærk, uden at nå de bedste i testen. Men spiloplevelsen vil sikkert være tilsvarende i mange spil.

White Shark fra Shark er en kultiveret gamingcomputer. I vinduet i venstre side kan man se den installerede hardware badet i hvidt lys, den anden side er krydret med logo og gaming-attitude. Men der er også tale om en computer med et nærmest skandinavisk design, hvor kabinettet vel at mærke stammer fra USA.

Det er noget af en tilskuermagnet, og her på redaktionen tiltrak den mange beundrene blikke. Kabinettet virker også velbygget, det er desuden foret med lyddæmpene materiale. Computeren er dermed testens mest stille i drift, samtidig sørger tre store blæsere i front samt en bagtil for rigelig med luftgennemstrømning.

Kabinettet er ikke værktøjsfrit, men man kommer hurtigt ind i det ved at skrue fingerskruerne af. Kabinettet er testens højeste, det tredjedybeste og det bredeste, alligevel formår den at fremstå som værende elegant, en seriøs bedrift.

Det er et kabinet, der umiddelbart vil tale til gameren, der kunne tænkes at udvide computeren senere. Der er plads til en hel del drev, og det samme kan siges om antallet af slots til indstikskort, hvoraf der er syv. Det kan også udnyttes af det installerede MSI-bundkort. Herunder hører muligheden for at installere grafikkort nummer to.

Det er ikke den mest featuretunge computer

Der er ikke et optisk drev, intet Wi-Fi og kun et drev. Systemdrevet er til gengæld en hurtig ssd på 500 GB, hvilket kun ADesk Gamer ellers kan prale af.

Men der er det vigtigste, en god hardwaresammensætning til en meget fordelagtig pris, hvor det er gamingydelsen, der er i fokus. Dog er kabinettet forberedt til vandkøling med to huller bagtil. USB-portene fortil på toppen af kabinettet er tydeligt markerede, så man kan se, hvad der er USB 3.0, og hvad der er USB 2.0, godt gået.

White Shark benytter som testens eneste deltager en Intel Core i5-6600K- processor. Den er firkernet med en standard taktfrekvens på 3,50 GHz, har ikke hyperthreading, men kan nå 3,90 GHz. Det er et interessant valg, processoren er en del langsommere end Core i7-modellerne, men en hel del stærkere end Core i5-6400 for eksempel.

Det ses i spil, hvor den sammen med det stærke let overclockede MSI Aero GTX 1070-grafikkort sørger for virkelig god spilydelse i full HD og sågar 2560 x1440 pixel. Den opnår ikke så imponerende fps-antal som de bedste, men White Shark kan lige så godt klare de to spil i nævnte opløsninger uden svinkeærinder.

Samtidig er denne computer testens næstmest sparsommelige gamer.

Produkt: White Shark Producent: Shark Gaming

Produkt: White Shark
Producent: Shark Gaming

Se også:  MSI Infinte X [TEST]: En gamer med kontorpotentiale


Shark Gaming White Shark
  • Ydelse
  • Støj
  • Elforbrug
  • Features
  • Pris
4.5

Sammenfatning

Virkeligt godt kompromis mellem pris og ydelse. White Shark har ikke den voldsomste hardware, men i spilsituatio-ner vil det oftest ikke udmønte sig i mærkbare forskelle. Den er også dejlig støjsvag.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
stationær computer
stationære gamingcomputere
test
Whith shark

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S