Home » Robot » Sextech er den nye vækstindustri – udstilling i Berlin
Sextech er den nye vækstindustri – udstilling i Berlin

Sextech er den nye vækstindustri – udstilling i Berlin

Share

En ny branche stormer frem, og den er på vej med avanceret sexlegetøj. I Tyskland kan du komme på den eneste messe, der kun handler om teknologi og sex

Du har nok hørt om begreber som robotech og fintech – men sextech? Jo, det findes skam og er betegnelsen for en industri, som stadig er ret ukendt som fænomen, men som allerede omsætter for voldsomt mange penge på globalt plan. Industrien står bag mere og mere avancerede produkter, der kan bruges til seksuel nydelse.

Samtidig med at omsætningen stiger i denne eksplosive branche, bliver produkterne højteknologiske. Det er ikke længere kun primitive, summende dildoer – de første app-styrede produkter er for længst ankommet, og egentlige sexrobotter er lige om hjørnet.

Ifølge det amerikanske businessmedie Forbes forventes den globale omsætning inden for området at vokse med 13 procent årligt og nå op på 800 milliarder kroner i 2024. Til trods for dette har denne branche endnu ingen store, børsnoterede selskaber for slet ikke at tale om Google- eller Facebook-lignende giganter.

Se også:  Kæmpemessen CES er aflyst i 2021 – næsten da …
Indtager kendte og nye messer

Store messer findes heller ikke, selvom sexlegetøj nu dukker op på forbrugerelektronik-messer som CES i USA og IFA i Tyskland. For produkterne kommer ikke længere udelukkende fra virksomheder inden for sextech-branchen. Også producenter med en lang historie inden for andre former for elektronik træder nu ind på sextech-scenen, for eksempel Philips https://www.philips.dk/c-p/HF8410_01/varmt-sensuelt-massageapparat, der udvikler massageapparater.

Der findes selvfølgelig traditionelle sexmesser – også her bliver nutidens teknologi vist frem. Men mange forretningsfolk oplever måske omgivelserne som lidt for anmassende. Nu er der sket noget nyt. Synes du, at elektronik til seksuel stimulation er spændende i sig selv, eller er du bare interesseret i teknologien bag det, kan du snart besøge en af verdens første rene sextech-messer, Sx Tech <https://sxtech.eu/>, som skulle have fundet sted i september, men nu på grund af coronasituationen er udskudt til november. Den finder sted i Berlin 20. november, så der er god tid til at planlægge en smuttur ned til Tysklands hovedstad.

Se også:  Hver tiende dansker vil hellere undvære sex end deres smartphone
Fremmer teknisk innovation

Hensigten med Sx Tech er ifølge arrangøren at fremme den erhvervsmæssige og tekniske innovation i sextech-industrien ved at præsentere og diskutere de nyeste trends. Tanken er også at samle fagfolk og industrielle ledere inden for området. Så udvikler du allerede højteknologiske sexprodukter eller overvejer du at gøre det (eller er du måske bare nysgerrig), virker Sx Tech som en af de begivenheder, man bare må besøge.

I det officielle program er der blandt fremvisning af en af de mest lovende sexrobotter lige nu, diskussion af sikkerheden i forbindelse med sexelektronik og en gennemgang af de vigtigste trends i 2021, herunder virtual reality og flerbruger-redskaber.


TAGS
Messe
sex
sextech

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S