Home » Software » Dansk it-virksomhed lancerer gratis alternativ til Google Maps
Dansk it-virksomhed lancerer gratis alternativ til Google Maps

Dansk it-virksomhed lancerer gratis alternativ til Google Maps

Share

Irriterende pizzareklamer fik it-virksomheden Septima til at udvikle et gratis alternativ til Google Maps. Kortløsningen er baseret på de frie danske grunddata

Selv om Septima har mere end fordoblet antallet af medarbejdere siden stiftelsen i januar 2013, kan virksomheden næppe betegnes som en it-gigant. Alligevel stiller medarbejderne nu op til kortkamp mod en af de allerstørste spillere.

For hvor danske hjemmesider hidtil har været spækket med kort fra giganterne Google og Microsoft, er der nu kommet et reelt alternativ fra Septima, der er specialister i brug af geografiske data og til daglig rådgiver blandt andet ministerier, styrelser og kommuner.

Helt uden reklamer

Virksomheden har udviklet en kortkomponent, som meget let kan integreres i hjemmesider. I modsætning til Googles kortløsning kræves det ikke, at man registrerer sig, og der er ikke betaling eller begrænsninger i brugen. Den nye komponent er oplagt, hvis man ønsker at vise, hvor ens firma eller butik ligger – eller hvor den lokale golfklub eller spejderhytte har til huse. Helt uden reklamer.

Se også:  Spar brændstof med ny funktion i Google Maps

“Vi er nok ikke de eneste, der synes, at reklamer for et pizzeria – eller måske endda konkurrenten – er irriterende, når vi skal vise, hvor vi bor på et kort. Vi kan derfor se et behov for, at virksomheder og andre kan få vist, hvor de ligger, på et kort, uden reklamer. Vores løsning bygger på frie, danske data af meget høj kvalitet, og kortet sætter virksomhederne i centrum uden forstyrrelser. Det giver et meget professionelt udtryk,” siger direktør i Septima, Bo Overgaard.

Kan bruges på mobil, tablet og pc

Kortløsningen fra den lille danske it-virksomhed hedder Septima Map. Løsningen understøtter brug på mobil, tablets og PC og dækker hele Danmark. Datagrundlaget i kortløsningen er de frie grunddata, som blev frigivet af staten og kommunerne i 2013.

Se også:  Nyt i Google Maps: Fortæl dine venner hvornår du kommer til restauranten

De frie data opdateres flere gange årligt.

Kortet kan hentes på septima.dk/map.


TAGS
google maps
kort

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S