Home » Hovedtelefoner og højttalere » Sennheiser SC 30 USB ML
Sennheiser SC 30 USB ML

Sennheiser SC 30 USB ML

Share

Rendyrket business til en stærk pris

Mens de tre andre headsets i denne test leveres med en stofpose til opbevaring og beskyttelse under transport, kom Sennheiser SC 30 blot i en klar plastpose uden dikkedarer af nogen art. Det kan tages som et signal om, at dette headset fokuserer på enterprise-markedet – virksomheder og institutioner, der har egne internet-baserede telefonsystemer og indkøber headsets i bundter.

Dette headsets sorte design oplives kun af to smalle orange ringe på hovedtelefonen og mikrofonen. Industrielt design, når det er mest nøgternt. Den enlige ørekapsel drives af en højeffektiv neodym-magnet og dækker et frekvensområde fra 60 Hz til 16 kHz – ægte hi-fi.

Se også:  Sennheiser gør det let for musikere at klippe kablet

Den støjreducerende mikrofon sidder på en forholdsvis lang bøjle, som med en smule kontrolleret vold kan bøjes efter behag. I det hele taget virker konstruktionen meget solid.

[pt id=’2029945′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Dette Sennheiser-headset signalerer business effektivitet og absolut nul nonsens. Det kan tåle næsten hvad som helst og økonomiafdelingen vil fryde sig over prisen.”‘]

Dette Sennheiser-headset signalerer business, effektivitet og absolut nul nonsens. Det kan tåle næsten hvad som helst, og økonomiafdelingen vil fryde sig over prisen.

I betragtning af at Sennheiser er en af verdens mest erfarne og anerkendte producenter af hovedtelefoner, er SC30’s musikgengivelse noget af en skuffelse. ”Telefonlyd” er et udtryk, som ligger lige for.

Headsettet klarer enkle stemmer og instrumenter pænt, mens et orkester klinger noget grødet og forvrænget. Dette betyder nok mindre for en organisation, og telefoni gengives klart med en lidt skarp diskant, ligesom mikrofonens støjundertrykkelse er god.

Headsettet sidder ikke særlig stramt på hovedet, hvad der er fint til callcentre, og ørekapslens skumpolstring giver en god ventilation. Skummet tiltrækker døde hudceller, som er svære at fjerne, men ørepuden kan heldigvis nemt og hurtigt udskiftes.


Sennheiser SC 30 USB ML
  • Komfort/brug
  • Features
  • Pris
4

Alt om DATA siger

Sennheiser SC 30 USB ML udstråler business og effektivitet. Dette headset, som er udviklet i Danmark, kan, hvad sådan et værktøj skal klare. Det er meget robust, og prisen ligger på et niveau, der gør SC 30 til økonomiafdelingens darling.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Headset
sennheiser

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S