Home » Andet » Sennheiser ombytter eller tilpasser dit trådløse udstyr, uanset mærke
Sennheiser ombytter eller tilpasser dit trådløse udstyr, uanset mærke

Sennheiser ombytter eller tilpasser dit trådløse udstyr, uanset mærke

Share

Sennheiser hjælper berørte brugere efter nedlukning af 700 MHz-frekvensbåndet. For at hjælpe berørte brugere tilbyder Sennheiser at modificere udstyr til et andet frekvensbånd samt at tilbagekøbe påvirket udstyr – uagtet om det er Sennheiser – mod køb af nyt

Den 3. april trådte et forbud i kraft, der forbyder brug af trådløse mikrofoner og in-ear-udstyr på 700 MHz-båndet, som nu forbeholdes telekommunikationstjenester. For at hjælpe berørte brugere tilbyder Sennheiser at modificere udstyr til et andet frekvensbånd samt at tilbagekøbe påvirket udstyr – uagtet om det er Sennheiser – mod køb af nyt.

De danske myndigheder har nu forbudt brugen af trådløse mikrofon- og in-ear-systemer i 700 MHz-båndet. Frekvensbåndet er nu forbeholdt telekommunikationstjenester som 4G-mobilnetværk, og det gør sig gældende i alle regioner i landet.

Se også:  Sennheiser Momentum True Wireless 3 [TEST]: Gennemført tysk kvalitet
Skifter frekvens eller bytter

Nedlukningen af båndet betyder, at brugere, som i dag benytter trådløst udstyr, der i anvender 700 MHz, vil blive påvirket. For at imødekomme denne udfordring tilbyder Sennheiser at modificere berørte Sennheiser-produkter til et andet frekvensbånd, hvis det er muligt. Kan udstyret ikke modificeres tilbydes en tilbagekøbspris mod køb af nyt udstyr fra Sennheiser. Dette gælder også for udstyr af andre mærker end Sennheiser.

“Vi er opmærksomme på, at flere brugere ikke længere kan anvende deres udstyr som konsekvens af forbuddet mod brug af 700 MHz-båndet. Hos Sennheiser arbejder vi altid for at yde den bedste service og levere produkter, som støtter op om vores kunders behov, og derfor tilbyder vi frem til den 30. juni frekvensændring af udstyr hvis muligt og tilbagekøb af udstyr mod køb af nyt,” siger Jonas Naesby, Customer Development & Application Engineer hos Sennheiser Danmark.

Se også:  IFA 2022: Sennheiser lancerer billigere soundbar med Ambeo-surround

Kampagnen løber til 30. juni 2020.

Der er to tilbud:

1. Frekvensændring – EW G3 100/300/500-serien, 2000-serien og 3/5000-serien efter forespørgsel

2. Tilbagekøbskampagne for alt berørt udstyr inden for 700 MHz-båndet. Tilbuddet gælder også andre produkter end Sennheiser.


TAGS
mikrofon
sennheiser

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S