Home » Hovedtelefoner og højttalere » Sennheiser Momentum 4 Wireless [TEST]: Fantastisk lyd og lang batterilevetid
Sennheiser Momentum 4 Wireless [TEST]: Fantastisk lyd og lang batterilevetid

Sennheiser Momentum 4 Wireless [TEST]: Fantastisk lyd og lang batterilevetid

Share

Det luksuriøse læderlook er fortid og lydforbedringerne minimale. Men med batterilevetid og støjreduktion i den øverste ende af skalaen samt en væsentlig reduceret pris har Sennheisers nye trådløse flagskib nok slagkraft til at bevare Momentum-seriens plads blandt markedets bedste Bluetooth-hovedtelefoner

Sennheisers Momentum-serie står som noget af det fineste, der er kommet indenfor Bluetooth-hovedtelefoner det seneste årti – eller lad os måske bare sige overhovedet, for meget ældre end ti år er kategorien jo i virkeligheden ikke.

Med en kvalitet i lyd og design som få konkurrenter er kommet i nærheden af, har de en særlig status i et ellers overfyldt marked. Det kan derfor synes farligt at ændre på den opskrift, som de grundlæggende har været bygget over fra starten.

Men det gør Sennheiser med den nyeste model i serien, Momentum 4 Wireless.

Farvel til stål og læder

Designet har fået en gennemgribende overhaling.

Se også:  Sennheiser leverer trådløs lyd til Ed Sheerans gigantkoncerter i Danmark

Væk er det luksuriøse læderlook, og det er for så vidt fint, for trods materialets indiskutable kvaliteter sender det i disse mere etisk bevidste tider et andet og mere broget signal end det gjorde for få år tilbage.

Det er dog ikke blot fraværet af læderet, der gør forskellen. Hovedtelefonerne er redesignet fra bunden. Med gråt stof på hovedbøjlen, lægger de sig i linje med Momentum True Wireless-serien, og med de simple, stilrene ørekopper i sort plast er der også ligheder med Sennheisers billigere over-ear-modeller som HD450 BT .

Vi var ærlig talt en smule undervældede, da vi åbnede æsken. Der er ikke samme overdådige lækkerhedsfaktor, som hos forgængeren, men efter at have sundet over det mere nedtonede look, må vi alligevel erkende at Sennheisers hovedtelefoner fortsat er blandt vores favoritter i kategorien.

Samtidig er de blandt markedets mest komfortable. De vejer næsten intet og sidder enormt behageligt på ørerne. Kunstklæderet, som nu klæder ørepuderne, har dog tendens til at skabe lidt fugtighed omkring ørene, hvis vejret er varmt.

Se også:  Sennheiser lancerer earbuds kun til tv-lyd
Kun én knap

Modsat tidligere modeller kan Momemtum 4 Wireless ikke foldes sammen. Det er kun muligt at dreje ørekopperne fladt, og derfor er der ikke helt så nemme at transportere.

Betjeningen er henlagt til en enkelt fysisk knap og touchfølsomme overflader på ørekopperne. Yderligere funktioner kan tilgås i Smart Control-appen. Det er nemt at fint rundt i, når man lige har vænner sig til hvor funktionerne er.

Vild batterilevetid

Man har heldigvis bevaret den automatiske tænd/sluk-funktion, som standser musikken, når man tager headsettet af og starter den igen, når man tager det på. Der er også mulighed for at indstille automatisk sluk efter et valgfrit tidsinternal. Det kan spare batteri.

TAGS
Momentum
sennheiser
trådløse hovedtelefoner

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S