Home » Tilbehør » Sennheiser Memory Mic [TEST]: Få lækker lyd på dine mobilvideoer
Sennheiser Memory Mic [TEST]: Få lækker lyd på dine mobilvideoer

Sennheiser Memory Mic [TEST]: Få lækker lyd på dine mobilvideoer

Share

Smartphones kan optage video i rigtig god kvalitet efterhånden. Det er noget andet med lyden. Optagelser med mobilens indbyggede mikrofoner bliver sjældent fantastiske, og det hjælper absolut ikke på det, hvis lydkilden befinder sig et stykke væk. Sennheiser har skabt en løsning

Memory Mic er en lille mikrofon, der forbindes trådløst til mobilen og kan placeres hvor som helst, uafhængigt af, hvor du står og filmer. Der er en lille magnetisk clips bagpå, så den nemt kan sættes på tøjet. Således vil man kunne lave interviews og reportager med en vished om, at lyden får en konsistent kvalitet. Stemmer står med en imponerende tilstedeværelse og klarhed. Men lyden er transparent nok til enhver situation.

Se også:  Sennheiser MD 435 / MD 445 [TEST]: Lad din stemme trænge igennem

Selv musikoptagelser klarer den i en snæver vending. Placer mikrofonen tæt på din guitar, og syng direkte ind i den, så har du optagelser, der fint kan gå til gode Garageband-demoer.

Sikkert i kassen hver gang

Mikrofonen fungerer både til Android og iPhone og forbindes via en tilhørende app. Den optager ikke direkte ned på mobilen. Lyden gemmes først i mikrofonen, dernæst kan du synkronisere den med din smartphone.

Det kan virke lidt omstændeligt, men fordelen er, at du ikke er bundet op på en ustabil trådløs forbindelse, der kan risikere at falde ud midt i en kritisk optagelse. Du er sikker på, at lyden er sikkert i kassen, og det er det ekstra besvær værd.

Se også:  Sennheiser CX 400BT True Wireless [TEST]: De bedste i billigere udgave

Memory Mic kræver lidt opsætning samt en kort kalibrering. Det er relativt nemt; dog vil det være uhensigtsmæssigt for nogen, at video skal optages via Sennheisers app. Det er ikke muligt med mobilens indbyggede kamera.

Designet vinder den ikke nogen prisen for. Memory Mic er lidt billigt konstrueret, i ren plast, men den er let, fylder ikke meget og er utrolig nem at tage med, og det er trods alt det vigtigste.

Pris: 1479 kroner


TAGS
lydoptagelse
mikrofon
sennheiser

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S