Home » Underholdning » Sennheiser leverer trådløs lyd til Ed Sheerans gigantkoncerter i Danmark
Sennheiser leverer trådløs lyd til Ed Sheerans gigantkoncerter i Danmark

Sennheiser leverer trådløs lyd til Ed Sheerans gigantkoncerter i Danmark

Share

Det er Digital 6000-systemet fra Sennheiser, som håndterer mikrofonlyden fra Ed Sheeran, når man i aften spiller den første af fire udsolgte koncerter for i alt 160.000 gæster her i Danmark

Det er samlet set Danmarks største koncert nogensinde. 160.000 gæster købt billet til de fire udsolgte koncerter som Ed Sheeran spiller i Øresundsparken i København. Den første finder sted i aften.

Med på scenen er Sennheiser, i skikkelse af deres Digital 6000-system, som leverer den trådløse lyd fra mikrofon og instrumenter.

Enestående fleksibilitet

I de sidste par år har Ed Sheerans produktionsselskab Major Tom benyttet systemet Digital 9000, Sennheisers flagskibsprodukt. På den nye turné, som udover koncerter i Danmark, inkluderer nogle af verdens største arenaer som Wembley i London, Stade de France i Paris og Eden Park i New York, er det det nye Digital 6000-system, der er valgt.

Foto: Zak Walters.

Foto: Zak Walters.

“Digital 6000 leverer samme førsteklasses lyd, men med større fleksibilitet,” fortæller RF-engineer Dave White. “9000-serien har tjent os fremragende, men med store shows, mange aftener i træk, med band og gæstemusikere, havde vi behov for større fleksibilitet. 6000-systemet, kombineret med Sennheisers Wireless Systems Manager-app og en større båndbredde giver os det.”

Se også:  IFA 2022: Sennheiser lancerer billigere soundbar med Ambeo-surround
Parat til hvad som helst

Digital 6000 seriens sendere er koblet med en Sennheiser MM 435 kapsel til Ed’s vokal, er valgt for dens dynamiske kardioid polar mønster, samt en 945 kapsel, med et stramt modtagemønster, til hans loop vokal.

Foto: Zak Walters.

Foto: Zak Walters.

Der er i alt 16 kanaler Digital 6000 til Sheerans fem guitarer, hans tre hovedmikrofoner (de to er reserve), hans loop-mikrofoner (to hovedmikrofoner og én reserve).

Samtidig anvendes 16 kanaler Sennheiser 2050 IEM til Sheeran og hans band, der består af trommer, bas, to guitarister og keyboards, placeret på ø’er foran PA’er samt et udvalg af Sennheisers dynamiske mikrofoner.

Foto: Zak Walters.

Foto: Zak Walters.

“Vi har altid ekstra mikrofonfer til gæstevokaler og instrumenter, for du ved aldrig, hvad der sker på denne tour,” smiler White. “For tiden har vi en violinist med os, kun for en enkelt sang, og Gary Lightbody fra Snow Patrol kom på scenen til et show i Belfast for nylig.”

Se også:  Sennheiser Momentum 4 Wireless [TEST]: Fantastisk lyd og lang batterilevetid
Pålideligt og vellydende

Sennheiser-systemet et forbundet til et Meyer Sound Panther PA, det første i verden som bliver brugt på en turné, og en DiGiCo Quantum 7 mixer, hvor Sheerans production manager, Chris Marsh, mixer både FOH og monitors.

Foto: Ralph Larmann.

Foto: Ralph Larmann.

Sammen med den robusthed og stabilitet, som er årsagerne til, at White har sat sin lid til Sennheisers produkter i mange år, finder han den egenskab, at han kan bruge Digital 6000 som wideband RF scanner ekstremt brugbar, da det eliminerer behovet for at medbringe en ekstern scanner.

“Sennheiser rammer altid plet på enhver måde, hvorfor vi har brugt deres udstyr i årevis. De har en meget logisk måde at angribe problemer og udstyret er stabilt og med fantastisk lyd. Og det er præcis hvad du har brug for”, slutter White.


TAGS
koncert
sennheiser
Trådløs lyd

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S