Home » Hi-Fi » Sennheiser HD 820 S + HDV 820 [TEST]: Lukkede hørebøffer af højeste karat
Sennheiser HD 820 S + HDV 820 [TEST]: Lukkede hørebøffer af højeste karat

Sennheiser HD 820 S + HDV 820 [TEST]: Lukkede hørebøffer af højeste karat

Share

Sennheiser HD 820 S og HDV 820 er lidt af et drømmesæt, hvis man ønsker den højeste lydperfektion i lukkede hovedtelefoner

Normalt vil man gå efter åbne hovedtelefoner, hvis man søger den højeste grad af lydperfektion. Vi har tidligere testet Sennheiser HD 800 S, et sæt super high end åbne hovedtelefoner med fantastisk lyd. Problemet med dem var dog, at lyden lækkede i en grad, så kollegaerne på kontoret var tvunget til at lytte med, selv ved ganske moderat lydstyrke. Med HD 820 S har Sennheiser forsøgt at ramme samme perfektion af lyd, men i et lukket design, så man kan lytte hvor som helst uden at genere andre. Sammen med hovedtelefonerne testede vi HDV 820, en hovedtelefonforstærker der matcher HD 820 S optimalt.

Først og fremmest må vi konkludere, at det er lykkedes at gøre hovedtelefonerne så lukkede, at vi kunne lytte uhæmmet uden at genere andre på kontoret. HD 820 S er samtidig dejligt lette at bære, med store bløde ørekopper, der går hele vejen udenom øret, så man ikke trættes i ørerne ved at have dem på. Siderne er belagt med glas, så man kan kigge ind i ørekopperne. Et lidt specielt look, som ikke helt er vores kop te, men det er faktisk slet ikke for designets skyld. Glasset er der for at afbøje lydbølgerne på en måde, så man slipper for de resonanser, der almindeligvis hæmmer lukkede hovedtelefoner.

Se også:  Sennheiser MKE 200 [TEST]: Få bedre lyd i dine videoer
Imponerende klarhed

HD 820 S leverer da også lyd med udsøgt klarhed og transparens. Hver detalje står flot frem, og lydbilledet har imponerende rumlighed. Uanset hvad du smider igennem, formidles lyden med overskud og præcision. Især hvis du bruger HDV 820 som forstærker. Den tager imod såvel analoge som digitale kilder, men det er, når du anvender den med sidstnævnte, at du får mest ud af den. Så får du glæde af den avancerede digital-til-analog-konvertering, som sørger for, at højopløste musikfiler forvandles til analoge bølger uden at miste den mindste nuance.

De digtiale tilslutninger dækker både USB, optisk og coaxial, mens der er analoge i form af ubalanceret phono og balanceret XLR. Hovedtelefoner kan tilsluttes med XLR3, XLR4, 6,3 mm jack og 4,4 mm Pentaconn-stik. Kabler til de to sidstnævnte følger med HD 820 S i særdeles høj kvalitet.

Se også:  Epos Sennheiser GSP 670 [TEST]: Gennemført gamingheadset

Tilsammen udgør Sennheisers headset og forstærker et forrygende sæt, som fungerer lige godt til hi-fi-nydelse som referencelytning i musikstudiet. Men det er også hundedyrt, og prisen taget i betragtning, havde vi faktisk forventet en lidt større wow-faktor. Men at du får så transparent lyd i et lukket design er ikke desto mindre lidt af en bedrift, og for den, der søger netop disse faktorer, vil det være svært at finde noget, der topper de to produkter.


Sennheiser HD 820 S + HDV 820
4

Sennheiser HD 820 S + HDV 820

18.000 + 17.849 kroner

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Hi-Fi
sennheiser

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S