Sennheiser HD 800 S + HDV 820 [TEST]: Førsteklasses hi-fi-lyd i hørebøfferne

Sennheiser HD 800 S + HDV 820 [TEST]: Førsteklasses hi-fi-lyd i hørebøfferne

Share

God lyd går aldrig af mode, men kilderne, hvorfra vi lytter til den, ændrer sig i takt med teknologien.

Hovedtelefonerne HD 800 S og hovedtelefonforstærkeren HDV 820 fra Sennheiser er skabt til at levere optimal lyd i dine ører, uanset hvilken kilde du lytter fra. Der er alt, man kan drømme om af ind- og udgange, både af den analoge og den digitale slags.

Med USB er det eksempelvis nemt at slutte den direkte i din pc, hvis du vil lytte til digitale filer eller streame højopløst musik fra Tidal, uden at skulle tage til takke med computerens tvivlsomme output. Den er bundsolidt bygget og udstyret med en dejlig stor volumen med den helt rette modstand, når du drejer.

Se også:  RHA CL1 Ceramic+Dacamp L1 [TEST]: Krævende egoist-luksus

Det er detaljer som disse, der øger nydelsen ved produkter i denne klasse. En anden detalje af en vis betydning er dog lyden, og her er der absolut heller ikke noget at klage over. Forstærkeren bidrager til en kraftfuld og stram lyd med en fyldig og veldefineret bund. Kombinereret med HD 800 S får du en rummelig detaljerigdom stort set uden lige.

Der er plads i lydbilledet til, at de mindste detaljer i hvert enkelt instrument kan stå helt klart frem. Og det uden at lyden bliver kold og klinisk. Tværtimod er der lækker varme og nærvær. Hovedtelefonerne er umiskendeligt Sennheiser i deres lettere ingeniør-agtige no-nonse design, men de er konstrueret af de fineste materialer.

Se også:  Sennheiser Momentum Free [TEST]: Trådløse in-ears af højeste klasse

Del denne