Klassiske hørebøffer i ny version

Klassiske hørebøffer i ny version

Share

Sennheiser har strømlinet sin legendariske HD 25 pro hovedtelefonserie, så det nu er lettere at udse sig den rigtige model.

“Med 7 forskellige varianter at vælge mellem spurgte kunderne ofte: ‘Men hvilken er den rigtige HD 25?’,” udtaler Jannik Schentek, portfolio manager Live Performance & Music. Fra marts vil der derfor være en klassisk HD 25 og blot to søstermodeller: HD 25 LIGHT med lidt anderledes features og tilbehør og HD 25 PLUS med ekstra tilbehør i forhold til den klassiske. De nye versioner kendes let på det kompakte Sennheiser-logo på ørehøjttalerne, mens version og impedans nu kan ses på hovedbøjlen.

Den klassiske HD 25 har stadig den ikoniske dobbelte hovedbøjle og desuden et 1,5 m enkeltsidet kabel og en drejelig ørehøjttaler til enkeltsidet lytning. Hovedbøjlens ender er nydesignede, så ørehøjttalerne klikker sikkert på plads, og letvægtssvingspoler af aluminium sikrer en fremragende transientrespons. Med et frekvensområde på 16-22.000 Hz, en impedans på 70 Ohm og max. SPL på 120dB er HD 25 velegnet til enhver monitoreringsopgave, såvel til broadcast og liveindspilning som i DJ-boksen. HD 25 leveres komplet med en 3,5-6,3 mm jackadapter til det glatte stålkabel.

Se også:  Sennheiser HD 579 [TEST]: Vellydende hovedtelefoner af den gamle skole
Del denne