Home » Hardware » Sennheiser CX Plus TWS [TEST]: Fantastisk lyd + støjreduktion
Sennheiser CX Plus TWS [TEST]: Fantastisk lyd + støjreduktion

Sennheiser CX Plus TWS [TEST]: Fantastisk lyd + støjreduktion

Share

De glimrende Sennheiser CX earbuds er tilført aktiv støjreduktion i den nye Plus-model, der bevarer en ganske rimelig pris

For nylig gav vi Sennheiser CX True Wireless en topkarakter, da de leverer den ypperste lyd du kan finde i et sæt helt trådløse earbuds til under en tusse. Der er dog tale om et sæt relativt simple earbuds, der mangler en af de tidens mest efterspurgte funktioner. Aktiv støjreduktion. Læs testen her:

Sennheiser CX Wireless [TEST]: Fantastisk lyd til prisen

Derfor virker det ganske oplagt at Sennheiser nu lancerer en CX Plus-model, der tilføjer netop det. De nye earbuds sender i butikkerne i dag.

Effektiv støjreduktion

Prisforskellen er knap 200 kroner, så hvis du anvender dine earbuds i fly, tog eller ude i trafikken, er det ret godt givet ud. ANC-funktionaliteten er simpel, med mulighed for On/Off, men effektiv. Det meste af omgivelsernes lyde blokeres, især i det nedre register, så både rumlen og motorstøj har svært ved at trænge igennem og forstyrre din lytteoplevelse.

Der er også mulighed for Transparent Hearing, som fungerer omvendt. Her skrues op for omgivelsernes lyde, så du kan høre hvad der foregår omkring dig, hvilket kan være en fordel, hvis du eksempelvis løbetræner i et trafikkeret byområde eller lignende.

Se også:  Sennheiser CX Wireless [TEST]: Fantastisk lyd til prisen
Fint udvalg af features

Det er disse to funktioner, der adskiller den nye model fra den almindelige CX og berettiger “Plus’et”. Ellers er de identiske i funktionalitet. I Plus-modellen får du derfor også Smart Pause, der kan pause musikken, når du tager en earbud ud, Auto-accept call, der gør det muligt at besvare et opkald ved at tage den højre earbud ud af æsken og Sidetone, hvor du kan bestemme, hvor meget af din egen stemme du hører under opkald. Der er desuden mulighed for at fintune lyden med manuel EQ eller presets.

Betjening af musik, opkald og diverse funktioner kan ske med touch på ydersiden af de to earbuds, og det er muligt at skræddersy hvilke funktioner, der skal være tilgængelige. Mulighed for stemmestyring er der ikke, men det er nu også et fint sted at spare, når det nu skal være.

Og det gælder for så vidt også designet, der ligeledes er lidt billigere end mange andre modeller, her iblandt Sennheisers egne Momentum True Wireless, men gør hvad det skal, yder fin komfort og er vandafvisende (IPX4).

Se også:  Dansk luksus i øregangen: B&O klar med støjreducerende earbuds

Batteritiden er heller på niveau med de bedste konkurrenter. Du får sammenlagt 24 timer, når du medregner batteriet i æsken.

Hvad er stilheden værd?

Til gengæld er lyden er fortsat fremragende. Nøjagtig som i den almindelige CX-model. Der er flot fylde og god plads til alle detaljer i lydbillede, og du får samtidig de nyeste teknologier til at trække det optimale ud af din trådløse musik – Bluetooth 5.2, SBC, AAC, aptX og aptX Adaptive codecs. De indbyggede mikrofoner fungerer også fint til telefonopkald.

Men er noise cancelling så 191 koner værd? I vores verden, ja. Her tjener earbuds først og fremmes til togturene til og fra arbejde samt på fly- og togrejser. ANC er således slået til stort set altid, og pengene er derfor rigtig godt givet ud. Man har man lyttevaner, hvor det ikke er nødvendigt at blokere støj, kan man selvsagt ligeså godt spare pengene og gå efter den almindelige CX-model.

Pris: 1190 kroner


TAGS
earbuds
helt trådløse hovedtelefoner
sennheiser

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S