Home » Hovedtelefoner og højttalere » Sennheiser CX 400BT True Wireless [TEST]: De bedste i billigere udgave
Sennheiser CX 400BT True Wireless [TEST]: De bedste i billigere udgave

Sennheiser CX 400BT True Wireless [TEST]: De bedste i billigere udgave

Share

Sennheiser har videreført lydteknologien fra de forrygende Momentum Wireless 2 til de nye CX 400BT, som er simplere i design og features, men til gengæld også betydeligt billigere

Sennheiser Momentum True Wireless 2 er de mest vellydende trådløse earbuds på markedet lige nu – læs vores anmeldelse herunder:

Sennheiser Momentum True Wireless 2 [TEST]: Suveræn lyd og støjreduktion

Men de er også ret dyre. Kan du gå lidt ned i designkvalitet og undvære luksusfunktioner som aktiv støjreduktion, så er der nu mulighed for at få den samme vellyd betydeligt billigere.

CX 400BT er mere skrabede i konstruktionen. Her får du billig plast fremfor lækkert stof og aluminiumsdetaljer. I sit simple sorte no-nonsense-design er CX 400BT dog helt tilforladelige. De gør ikke det store væsen af sig, deres primære opgave er at være funktionelle, og det klarer de fint.

Plasten har den fordel, at den er let, og således vejer CX 400BT faktisk en smule mindre end Momentum True Wireless 2, omend vi taler få gram. Æsken, som er mere høj end flad, er også lidt mindre, til gengæld har den ikke samme batterikapacitet. Du kan hive 14 timer ud af den, hvor æsken til Momentum True Wireless 2 har 21 timer. De to earbuds har hver især 7 timer. Det er det samme som Momentum True Wireless 2, men alligevel ikke helt så imponerende, da de ikke skal trække noise cancelling.

Se også:  Sony WF-XB700 [TEST]: Ergonomisk hovedtelefon med laaang batteritid
Ingen støjreduktion

Netop aktiv støjreduktion er den største forskel på de to. Det er en fantastisk funktion, hvis du rejser meget i tog, bus og fly, men bruger du mest øretelefonerne, når du bevæger dig gennem byen eller sidder derhjemme, betyder den ikke så meget.

En form for passiv støjreduktion får dog, da CX 400BT lukker relativt tæt i ørene. Dog sidder de ikke helt så naturligt som Momentum True Wireless 2, der derfor også lukker bedre af. De sidder fint, men mangler lige det sidste for at kunne matche storebroderen i komfort.

Ligesom Momentum True Wireless 2 kan CX 400BT styres med touch på siderne af de to earbuds. Der er også mulighed for at anvende stemmestyrede assistenter som Google Assistant og Alexa, og via Smart Control app’en, kan skræddersy betjening samt indstille EQ m.m.

Mere bas

Og hvad så med lyden? Der er anvendt samme drivere og lydteknologi, så vi er meget tæt på Momentum True Wireless 2, men der er altså en forskel. Der er skruet betydeligt op for bunden i CX 400BT, som derfor ikke helt har så lineært og hi-fi-agtigt lydbillede som Momentum True Wireless 2. Men ikke desto vil mange nok foretrækker denne lydprofil, da den kan være mere gennemslagskraftig, især hvis der er lidt støj omkring én – og det kan der jo være, når CX 400BT ikke har støjreduktion – derfor giver det faktisk fin mening, at man har tunet dem lidt anderledes. De forskelle der er, er dog ikke større end at de vil kunne udlignes med EQ’en.

Se også:  Sennheiser har solgt sine lydprodukter til forbrugere fra

Så med andre ord, får du altså en lyd, der kan matche markedets bedste til en betydeligt lavere pris. Helt billige er CX 400BT dog ikke. Der findes konkurrenter, som byder på noise cancelling, længere batterilevetid og et væld af andre features til lavere pris. Og som endda også lyder ganske anstændigt. Men trods alt ikke helt så godt. Der er bare en enestående klarhed, luft og separation i lydbilledet på Sennheisers earbuds.

Så hvis lydkvaliteten betyder alt for dig skal gå efter CX 400BT, og i det tilfælde vil du ikke blive skuffet.

Pris: 1.590 kroner


TAGS
earbuds
helt trådløse hovedtelefoner
Momentum
sennheiser

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S