Home » Software » Send postkort med mobilen
Send postkort med mobilen

Send postkort med mobilen

Share

Nem og genial app til at skræddersy og få sendt dine egne postkort – med posten!

Danskerne er åbenbart en af de nationer, der med størst entusiasme sender postkort fra diverse ferierejser. Det var i hvert fald hvad folkene bag Touchnote fortalte mig, og med denne app i hånden – eller rettere på mobilen – bliver vores sendelyst med garanti ikke formindsket.

Touchnote kan downloades gratis fra Google Play eller iTunes (eller bruges via touchnote.com), og med den kan du skabe dine egne postkort og få dem sendt til dine venner og familie. App’en er utrolig flot og let bygget op. Først skal du oprette en konto og her kan du købe “credits” eller postkort, der koster 7,45 Euro (ca. 55 kr.) for 6 stk. og mindre, hvis du køber flere. Herefter kan du skabe dit kort. Først skal du tilføje et foto – du kan vælge at tage et – f.eks. med dig selv foran Eiffeltårnet/Den Lille Havfrue osv. – eller vælge et fra dine eksisterende fotos på mobilen eller fra Facebook. Når du har valgt et foto, kan du skrive en undertitel på forsiden, og derefter er du klar til at skrive din besked. Har du f.eks. en Samsung Galaxy Touch II, kan du håndskrive din besked, og ellers kan du skrive den via tastaturet. Adressen kan du tilføje via en adresseliste, du opbygger i app’en – og den kan heldigvis tale med mobilens ind-byggede adressebog. Tilslut skal du bare vælge, om postkortet skal vise et lille kort af afsendelsesstedet, så dine venner kan se, at du rigtig nok befandt dig i Paris, og når du så er på WiFi (eller betaler datatrafik) kan du bestille dit kort.

Se også:  Nu får Windows adgang til alle Android-spil

Du modtager bekræftelser på mail, og kortet bliver automatisk trykt og sendt fra i England, så dine venner modtager et personligt postkort med posten med dit foto uanset, hvor i verden, du har bestilt det – endda ofte billigere end det ville koste at købe et postkort og frimærke. Genialt og utrolig nemt!


Touchnote
  • Pris
5
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Android
app
ferie
iOS
TechLife
Touchnote

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S