Home » Mobiltelefon » Send din selfie ud i rummet
Send din selfie ud i rummet

Send din selfie ud i rummet

Share

Projekt SpaceSelfie fra Samsung lader helt almindelige mennesker sende deres selfie op til stratosfæren.

Samsung har netop lanceret et nyt projekt, der helt bogstaveligt talt skubber grænserne for, hvor langt en selfie kan nå ud. Samsung har nemlig løftet sløret for Projekt SpaceSelfie.

SpaceSelfie går i al sin enkelthed ud på, at Samsung vil sende en Galaxy S10 5G smartphone ud i stratosfæren ved hjælp af en højtryksheliumballon. Galaxy S10 vil give mulighed for, at brugere fra hele verden vil kunne få vist og fotograferet deres selfie i rummet.

En rejse på 200 timer

Det er en 10,5 x 19 meter stor højtryksheliumballon, der med en specialudviklet rigg skal indeholde en rumkapsel med Galaxy S10 5G. Riggen er specialdesignet til at sikre billeder i høj kvalitet, og solenergi skal levere strøm til telefonen og teknologien, når den er rejst 200 timer ud i rummet.

Se også:  Sådan bliver den nye Galaxy S11 - de første billeder er lækket

Via en app til brugerne på jorden, der skal sende og modtage selfies mellem Mission Control og rumkapslen samt en app til den rum-udsendte Galaxy S10, skulle et kamera på riggen tage et billede af telefonen samtidig med, at brugerens selfie bliver vist. Derefter sender appen på mobilen billedet tilbage til brugeren på jorden, der således kan fremvise et foto af deres selfie på en smartphone i rummet.

”For at vise, hvilke fantastiske ting der er muligt med Samsungs skærme, besluttede vi at tage selfies til et nyt niveau og give brugerne chancen for at se deres ansigter ude i rummet. Vi skubber altid grænserne for, hvad der er muligt, og med SpaceSelfie viser vi, hvad Samsungs teknologi kan opnå – også fra grænsen til rummet”, siger Claus Holm, Director IM & Country Manager hos Samsung.

Se også:  Samsung Galaxy S10+ [TEST]: Samsung tilbage i storform
Testet inden turen

For at være sikker på, at Galaxy S10 5G kan klare den lange tur, har Samsung udført omfattende test indenfor projektets lancering, og den er blandt andet testet i temperaturer ned til minus 65 graders Celsius, og den 6,7” dynamiske AMOLED-skærm er testet for at sikre, at den ikke slår revner eller, at der dannes kondens.

Du kan læse mere om Projekt SpaceSelfie her samt tilmelde dig, hvis du vil have et rum-selfie https://samsung-spaceselfie.com/dk/da/


TAGS
5G
rumfart
Samsung
selfie

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S