Home » Smart hjem » Send billeder fra din telefon til hjemmets fotoramme
Send billeder fra din telefon til hjemmets fotoramme

Send billeder fra din telefon til hjemmets fotoramme

Share

Med Netgears nye Meural WiFi Photo Frame kan du fra din smartphone trådløst sende og vise dine minder og fotos i hjemmet eller til familie og venners Photo Frames.

Fotorammen er ikke død – den lever bare på en ny måde. Netgears nye Meural WiFi Photo Frame er en Wi-Fi-tilsluttet fotoramme, som du kan styre fra en app på din mobiltelefon.

På den måde kan du på afstand vise de ønskede fotos frem på det rette tidspunkt. Med en 15,6 tommer stor mat skærm, som mindsker refleksioner, er Meural WiFi Photo Frame den sjov ramme om personlige fotos og minder – eller til kunst i hjemmet og hos familie og venner.

Den tilhørende Meural-app bruges til at vise favoritbillederne på den ifølge Netgear krystalklare og farverige skærm. Anti-refleksionsfiltret og den patenterede TrueArt-teknologi sikrer billeder, der ser ud, som om de var udskrevet på fotopapir, og som kan nydes fra alle vinkler, uden at farverne bliver udtværede, som det ellers ofte sker på tilsvarende produkter, og Meural Photo Frame kan bruges både stående horisontalt og vertikalt.

Flere kan slutte sig til den samme Photo Frame, så hele familien kan byde ind med fotos.

“Der bliver taget utallige fotos hver eneste dag på vores smartphones, men som alligevel ikke bliver set særlig ofte på andet end en lille smartphoneskærm. Det er synd, når mange af dem er små udklip af fantastiske familieoplevelser. Med vores nye Meural WiFi Photo Frame har vi skabt en ny måde at nyde og genopleve dine særlige øjeblikke. Du kan tilmed invitere familie og venner fra hele verden til at oprette og dele fotolister og album, hvilket vil hjælpe folk med at være nær i en tid, hvor vi alle har brug for at holde kontakten,” siger Pål Vatneberg, country manager for Netgear i Norden.

Få oplysninger med et vink

Med forskellige håndbevægelser kan du styre motiverne på WiFi Photo Frame. Du kan eksempelvis bevæge håndfladen op foran rammen, hvorefter den viser dig detaljer om, hvor og hvornår billedet blev taget, eller du kan ”swipe” hånden langs den øverste ramme for at skifte motiv.

Desuden har rammen indbygget lyssensor, som tilpasser lysstyrken på skærmen til dens omgivelser, så skærmen stadig har et naturtro skær i de sene aftentimer og slukker helt om natten.

Med Meural-appen er det også muligt at benytte eksisterende albums på ens telefon og hurtigt dele dem på Meural WiFi Photo Frame – eller tidsbestemme bestemte albums og fotos til bestemte tidspunkter på dagen. Ligeledes kan du vælge et af 30.000 kunstværker fra Meural Art Library.

Meural WiFi Photo Frame er snart i butikkerne til en pris på 2690 kroner med 15,6″-skærm.


TAGS
digital fotoramme
fotoramme

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S