Home » Mobiltelefon » Sejlivet supermobil
Sejlivet supermobil

Sejlivet supermobil

Share

Sony har lagt en klar kurs med deres seneste topmobiler og fortsætter den ufortrødent med Xperia Z3+, som på fuldendt vis får Xperia-seriens kerne-kvaliteter til at gå op i en højere enhed

Hårdførhed og lækkert design er to størrelser, der almindeligvis er svære at forene. Sony har imidlertid gjort en dyd ud af at skabe designlækre topmobiler, der uden problemer kan klare en regnbyge eller endda en tur i poolen.

Det er en dejlig sikkerhed at have med et vejr som det danske, hvor et kraftigt regnskyl ellers hurtigt kan gøre det af med en dyr mobil.

Vandtætheden har dog hidtil haft en pris. På tidligere Xperia Z-modeller var det nødvendigt at lukke diverse porte med låger Med Xperia Z3+ er det lykkedes Sony at få forseglet både hovedtelefonudgang og opladerstik, så mobilen holder vand, uden at du skal lukke dem til. Det er en stor fordel og betyder faktisk, at Sony nu har fået elimineret alle uhensigtsmæssigheder ved det vandtætte design.

Ser man bort fra dette, ligner mobilen sin forgænger nærmest til forveksling, den er blot blevet en anelse tyndere og samtidig lidt lettere.

Billede og lyd af høj klasse

Præcis som på forgængeren er skærmen 5,2”, og Sony har valgt at holde opløsningen i full HD. Fremfor flere pixels har Sony valgt at skrue op for lysstyrken, så man får et utrolig klart billede, der selv i sollys er relativt nemt at tyde.

Sony har samtidig gjort en del for at optimere lyden fra mobilen. Der er kommet en række nye indstillinger, så du udover at indstille EQ også kan vælge forskellige surround-simuleringer, og der en ny funktion, der tilpasser lyden til dit headset. Den bidrager til en ganske behagelig lydoplevelse.

Se også:  Huawei sælger flere smartphones end nogensinde trods handelsblokade

Alsidigt kamera

Kameraet har været et af Xperia-mobilernes helt store trumfkort, og Z3+ byder vel nok på det mest alsidige smartphone-kamera på markedet.

Opløsningen er fortsat 20,7 MP og video kan skydes i op til 4K, men der er kommet flere nye apps og autofunktionen er forbedret, så chancen for pletskud er væsentligt større, når du bare trækker mobilen op af lommen og skyder.

Exceptionel batteritid

Det indre maskineri har også fået en opgradering. Hestekræfterne leveres af den nyeste processor fra Qualcomm, som suppleres af 3 GB ram. Det sikrer en glimrende ydelse samt en hurtig og responsiv brugeroplevelse.

Som vi har lært at forvente af Sony-mobilerne er batterilevetiden exceptionel. Et par dage og endda lidt mere, klarer mobilen snildt på en opladning.

Lagerplads er der heller ikke mangel på. Sony har været rundhåndede og forsynet Z3+ med 32 GB. Dertil er der mulighed for at udvide med microSD-kort.

Alt i alt få du således en ganske fuldendt mobil, der på trods af det vandtætte design, leverer alt, du kan forvente af en førsteklasses smartphone og endda lidt til.

Xperia Z3+ lander i butikkerne d. 25. juni. Bestiller man mobilen inden denne dato, får man et Action Cam Mini til en værdi af 2499 kroner med i købet.

Sony Action Cam Mini.

Det lille kamera giver mulighed for at skyde videoer af sport og andre action-fyldte bedrifter. Det kan monteres stort set hvor som helst og er solidt designet, så det klarer både stød og vandsplask. Der medfølger desuden et cover, som gør det helt vandtæt (kameraet kan dog stadig betjenes igennem coveret).

Som skabt for hinanden

Action Cam Mini udgør er et ganske glimrende supplemet til Xperia Z3+. Kameraet giver mulighed for at fange nogle situationer, som er vanskelige at filme med mobilen, men samtidig er mobilen nærmest uundværlig for at styre kameraet.

Se også:  Samsung Galaxy Fold [TEST]: Foldbar mobil med udfordringer

Enhederne kan forbindes via Wi-Fi, og takket være NFC sker sammenkoblingen med blot en enkelt berøring. Første gang man forbinder dem skal man dog lige finde en kode frem til Wi-Fi-forbindelsen, der sidder gemt bag batteridækslet. Det er lidt besværligt. Men ellers fungerer forbindelsen helt gnidningsfrit.

Fra PlayMemories app’en kan man på mobilen se hvad der optages på kameraet samt styre alle funktioner og hente optagelserne. Det er ret brugervenligt skruet sammen.

Kameraet er ikke det mest avancerede af sin slags, men billedkvaliteten er fin, og der er et godt udvalg af funktioner. Video kan filmes i op til Full HD (1080 p) med 60 fps, mens der er mulighed for at skyde slow motion-videoer med 120 fps i HD (720 p). Med en heftig vidvinkel på 170 grader, er du sikker på at få det hele med. Dog er du nødt til at gå ned på 120 grader, hvis du vil have glæde af SteadyShot, som sørger for et stabilt billede i rystende situationer.

Kort batterilevetid

Batterilevetiden er kameraets akilleshæl, men det er næste uundgåeligt for et kamera af så lille en størrelse. Vi fik en halv times optagelse i høj kvalitet ud af Action Cam mini, inden batteriet skulle oplades igen. Således er der ikke plads til mange ture op og ned ad skipisten. En løsning kan dog være at købe flere batterier.

[themepacific_accordion] [themepacific_accordion_section title=”Fakta”]

Sony Xperia Z3+ specifikationer:

[/themepacific_accordion_section] [/themepacific_accordion]


Xperia Z3+
4.5

Alt om DATA siger

Med Xperia Z3+ har Sony perfektioneret sin smartphone ned til de sidste detaljer. Vandtætheden forenes gnidningsfrit med det slanke og lækre design, mens kamera og batterilevetid fortsat er i en klasse for sig.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
smartphone
Sony
Vandtæt
Xperia

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S