Home » Betalingssoftware » Seje mediefunktioner i Windows 7
Seje mediefunktioner i Windows 7

Seje mediefunktioner i Windows 7

Share

Udvid Windows Mediecenters evner

Windows 7-inkarnationen af Mediecentret er langt foran sine Vista-kusiner. Brugergrænsefladen er blevet tilpasset for at gøre navigation lettere, og der er en Mediecenter-gadget til enklere kontrol.

Det er dog sådan, at jo mere tid du bruger i Mediecentret, jo mere opmærksom bliver du på, at det er godt, men ikke perfekt. Med en smule superbrugerfusk kan du dog gøre det en hel del bedre.

TunerSalad fjerner fire-tuner-begrænsningen. Det gør den ved at modificere systemfiler, så selvom den er vel anset, så bør du altid gemme arbejdet, du har gang i, og lave en backup af din computer, før du går i gang. Mediecentret vil ikke vise dig meget, hvis du ikke har en tv-tuner.

Installer TunerFree MCE for at få øjeblikkelig adgang til direkte fjernsyn. Du kan streame indhold fra BBC iPlayer og DR ved en opløsning på 720p, såvel som BBC Radio og BBC HD. Mediecentret kan måske endda give dig højere billedkvalitet, end du får på dit fjernsyn.

1. Få begyndt

Du har sikkert opbygget en betragtelig samling af multimediefiler, så hvorfor begrænse det til, at de kun ligger på din computer? Lav nogle tilretninger, og du vil være i stand til at tilgå dem alle steder fra, der er forbundet til dit netværk.

Se også:  Ekspert advarer: Priskrige på bredbånd og streaming kan køre brancher i sænk

Det vil dog kun virke, hvis din computer er på netværket via Hjemme- eller Arbejdsnetværkstypen. Højreklik på netværksikonet i din ’System Tray’, og vælg ’Åbn Netværk’ for at se efter.

[pt id=’2013157′ size=’large’ link=’file’]

 

2. Del rigtigt

Hvis dit primære netværk er mærket ’Offentligt netværk’, men det kun bliver brugt til at forbinde computere, du stoler på, i dit hjem, så klik ’Offentligt netværk’-linket, og vælg ’Hjemme- eller Arbejdsnetværk’ i stedet.

Lav det samme tjek på alle andre Windows 7-computere på dit netværk. Det vil give adgang til delte Mediecenter-musikbiblioteker. Åbn Mediecentret på en af netværkscomputerne, og det vil opdage numrene på din primære computer.

[pt id=’2013078′ size=’large’ link=’file’]

 

3. Musikdeling

Start Media Player, og klik ’Stream’-knappen for at dele alle dine medier over netværket. Klik så ’Tillad, at enheder afspiller mine medier automatisk’ for at aktivere total medie-deling.

Hvis det ikke er passende, så kan du klikke ‘Stream | Flere streamingindstillinger’ og vælge, hvilke enheder der kan tilgå dine mediefiler. Husk, at dette kun er til sikre netværk – slå det ikke til, medmindre du stoler på alle systemerne.

[pt id=’2013082′ size=’large’ link=’file’]

 

4. Gør det tilgængeligt

Klik ’Stream | Tillad fjernkontrol af afspilleren | Tillad fjernkontrol på dette netværk’. Hvis du har andre Windows 7-computere i dit netværk, så gentag dette og de tidligere trin på dem. (De skal også alle være i en hjemmegruppe).

Se også:  Her får du den billigste tv-pakke

Højreklik nu på en sang, en video, et billede eller et andet medie, vælg ’Afspil til’, og du kan sende den til en anden computer, en dlna-certificeret enhed eller en medie-extender såsom Xbox 360.

[pt id=’2013162′ size=’large’ link=’file’]

 

5. Afspilningslister

Windows Media Player vil vise et ’Spil Til’-vindue, som gør dig i stand til at tilføje andre medier, og så skubbe dem direkte til din valgte computer eller enhed. Det er godt, men der er en bedre måde at dele en afspilningsliste.

Windows Media Player lader dig dele din mediesamling online, og den gør den tilgængelig næsten alle vegne fra. Klik ’Stream | tillad internetadgang til hjemmemedier’ for at begynde at sætte dette op.

[pt id=’2013084′ size=’large’ link=’file’]

 

6. Fjernadgang

Du kan også tilgå dine medier fra en computer, der ikke er på dit netværk. For at gøre det skal du klike ’Tilknyt et online-id | knyt online-id’er til din Windows-brugerkonto’ og logge ind med din Windows Live ID-konto.

Vælg så ’Tillad Internet adgang til hjemmemedier’. Husk, at et arbejdsnetvæk måske blokerer de nødvendige porte, eller at du måske er nødt til at konfigurere din router manuelt. Se Microsofts vejledning for detaljer om, hvordan du gør det.

[pt id=’2013085′ size=’large’ link=’file’]

 

[themepacific_accordion] [themepacific_accordion_section title=”Fakta”] [/themepacific_accordion_section] [/themepacific_accordion]


TAGS
Guide
streaming
Tips og trick
Windows 7
Windows Media Player
Windows tips

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S