SecretFolder skjuler mapper for andre brugere

SecretFolder skjuler mapper for andre brugere

Share

Det kan være at SecretFolder er noget for dig, i hvert fald hvis du som velsagtens har indhold liggende af personlig værdi, som du nødigt vil have, at andre skal have indsigt i. Det uanset om du deler din computer med andre brugere, forlader den uden opsyn ind imellem, eller det hænder at bekendte eller venner kigger med over skulderen.

Man kan have forskellige login og anvende hver sin konto, hvilket tager hånd om den delte computer, men så skal man logge ind og ud hele tiden, hvilket kan være irriterende, hvis man ofte går til og fra computeren.

Man kan også bare kryptere bestemte mapper, hvori man placerer det indhold, som man ikke synes, andre skal se. Alternativt kan man gøre som SecretFolder, nemlig at skjule de mapper, der indeholder det private, som andre ikke skal have adgang til.

Se også:  Har du taget stilling til sikkerheden på din mobil? Få gode råd her

Programmet kan beskytte flere skjulte mapper, adgang til at ændre status for disse mapper beskyttes af et password. Vis skjulte mapper i Windows hjælper ikke, man kan ikke skifte til mappen i kommandoprompten, heller ikke hvis man skulle have gættet mappenavnet.

 

Du kan downloade SecretFolder ved at følge linket her.

 

SecretFolder
  • Brugervenlighed
  • Funktionalitet
  • Pris

Alt om DATA siger:

Alternativ og brugbar tilgang til at gemme sine værdifulde data, naturligvis stadig beskyttet af password.

Pris: Gratis

4
Brugerbedømmelse 0 (0 stemmer)
Sender
Del denne