Home » Harddisk » Seagate lancerer verdens hurtigste 6TB
Seagate lancerer verdens hurtigste 6TB

Seagate lancerer verdens hurtigste 6TB

Share

Den nye Enterprise Capacity 3.5 HDD v4 bidrager med branchens bedste
ydeevne, samt ultrahøj kapacitet og 8. generation Enterprise
driftsikkerhed

Med den nye harddisk ønsker Seagate at tage et vigtigt skridt mod udskalering af datainfrastrukturer, som giver mulighed for lagring i overstørrelse og ditto driftsikkerhed for at imødekomme den eksplosive vækst i virksomheds- og Cloud-baserede datacentre.

“Ustruktureret datavækst har oplevet en eksponentiel fordobling og vil drive det digitale univers frem mod 16 zettabyte data allerede i 2017. Det vil få Cloud-serviceudbyderne til at se sig om efter innovative måder at lagre flere data på den plads, der nu en gang er til rådighed, samtidig med at driftsomkostningerne reduceres. Seagate har taget udfordringen op og tilbyder 6TB Enterprise Capacity HDD, der tager udgangspunkt i vores dokumenteret driftsikre platform for at imødekomme den konstante efterspørgsel hos både private og offentlige Cloud-datacentre”, siger Scott Horn, underdirektør i Seagates marketingafdeling.

Se også:  Epson EB-U05 [TEST]: Kompakt prisbasker

Enterprise Capacity 3.5 HDD v4, der har den hurtigste ydeevne, der findes for Nearline HDD, giver mulighed for hurtigere dataoverførsler, idet der tages udgangspunkt i 8. generation af platformen, der gør det muligt for harddisken at levere 25 % mere ydelse i forhold til konkurrenternes 6TB harddiske – hvilket gør den ideel til 24 X 7 bulk datalagring. Ved hjælp af den seneste generation af 12Gb/s SAS giver harddisken kunderne skalerbarhed for fremtidssikring af deres systemer. Den fås desuden med Enterprise-parat SATA 6Gb/s interface for nem systemintegration.

Enterprise Capacity 3.5 HDD v4, der består af en harddiskserie med en kapacitet på helt op til 6TB, giver kunderne den højeste kapacitetstæthed til at adressere den konstant stigende mængde ustrukturerede data takket være den førende HDD på 3,5 tommer. Branchens højeste density lagring pr. kvadratmeter understøttes, og det giver en kapacitetsstigning på 50 procent i forhold til den seneste generation (4TB) Nearline harddisk. Harddisken, der er egnet til både replikerede og RAID-miljøer, giver en lavere TCO ved Enterprise-lagring takket være den højeste kapacitet, der findes – men uden at gå på kompromis med ydeevnen.

Se også:  5 tips til et godt digitalt hjemmekontor

Harddisken benytter en rotationsvibrationsteknologi for driftsikker ydeevne i Enterprise-klassen og korrekt datalagring i miljøer med høj densitet. Med sin høje ydeevne på 7200 omdrej./min., ramp load-teknologi og luftfugtighedssensor leveres optimal ydeevne selv under de vanskeligste forhold. Harddisken, som er specielt udviklet til Enterprise-miljøer, benytter T10- og T13-parate strømstyringsstandarder, der giver virksomheder mulighed for at skræddersy deres systemer for optimal energiudnyttelse med strømbesparelser på helt op til 90 procent til følge.

Harddisken lanceres nu hos udvalgte Cloud-partnere og forhandlere over hele verden. Den bliver desuden integreret med Seagates erhvervs- og lagringsprodukter primo foråret 2014.

Vejledende pris, ekskl. moms, starter på 3.495 kroner.


TAGS
erhverv
Seagate

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S